Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Maticna ploca
STRANA 1 OD 1
Plamen Maticna ploca 11.01.2009. 00:31 T14409

status: user
broj poruka: 2836

Ijao ja sam stvarno postao dosadan, ali sad imam problem. Ne znam koju maticnu da uzmem. Ja bih neku sto jeftiniju posto mi napajanje pravi problem oko $$$$$$.... Razmisljam o kupovini MSI P45 NEO-F (85e) posto nemam kintu za GIGABYTE GA-P45-DS3R ili ASUS P5Q (110-115e). Sta mislite o Microstaru? Da li nesto gubim kupovinom ove ploce? Kakva su vam iskustva? pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax Iskreno... 11.01.2009. 02:19 #88380

broj poruka: 1475
Nemoj samo na moj odgovor da se oslanjas... ali zbog tanijih iskustava ja bezim od MSI ko djavo od krsta!!!
Sto se mene tice pre bi se strpeoo jos malo i sakupio za neki Gigabyte ili pre Asus... e sad mnogi kazu da se MSi popravio, ali ja mu jos nisam dao priliku za popravni pa je moja preporuka Asus!!!
Daum ... 11.01.2009. 02:46 #88387

broj poruka: 12796
Preskoci lepo MSI. Izgleda da su smanjili kvalitet zadnjih godina, i nigde nisam cuo jednu lepu rec za bilo sta vezano za MSI...

Ciljaj na Asus i nista drugo. Ako bas nisi sa kintom, uzmi Asus P5QL za 50-60 evra, odlicna je ploca...

LonleyMax Re: ... 11.01.2009. 02:57 #88395

broj poruka: 1475
Upravu si ti da je i P5QL dobra ploca ali mislim da je malo vise od 60 evra!!!

:: Preskoci lepo MSI. Izgleda da su smanjili kvalitet zadnjih godina, i nigde nisam cuo jednu lepu rec za bilo sta vezano za MSI..
::
:: Ciljaj na Asus i nista drugo. Ako bas nisi sa kintom, uzmi Asus P5QL za 50-60 evra, odlicna je ploca..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
TurboForce Nisi dosadan 11.01.2009. 04:36 #88411

broj poruka: 302
Isti problem ima moj drug ne moze da se odluci izmedju GIGABYTE GA-EP43-S3L ili Asus P5QL posto su im slicne cene i isti cipset.

Pitanje: Koliko je cipset P43 sporiji ili losiji od P45 s obzirom da ce on koristiti jednu graficku ?
I muci ga na gigabajtovoj ploci pise da prima memorije na 1200Mhz a ne pise da podrzava Kngston HiperX na 1066MHZ pa da li ce ta memorija remetiti rad racunara posto nije navedena kao memorija koju ploca podrzava?

Koja je kupovina bolja GIGABYTE GA-EP43-S3L ili Asus P5QL?

Bio bi zahvalan ako neko moze na ovo da odgovori da ne bi covek razbijao glavu.
HVALA
DaSickSyst Re: Nisi dosadan 11.01.2009. 05:02 #88413

broj poruka: 2909

:: Isti problem ima moj drug ne moze da se odluci izmedju GIGABYTE GA-EP43-S3L ili Asus P5QL posto su im slicne cene i isti cipset
:: Pitanje: Koliko je cipset P43 sporiji ili losiji od P45 s obzirom da ce on koristiti jednu graficku
P43 je nista drugo nego osakaceni P45...Neka ide na P45...
:: I muci ga na gigabajtovoj ploci pise da prima memorije na 1200Mhz a ne pise da podrzava Kngston HiperX na 1066MHZ pa da li ce ta memorija remetiti rad racunara posto nije navedena kao memorija koju ploca podrzava
Ako podrzava na 1200MHz podrzavace i manje frekvencije memorije,ali ako hoce da bude siguran neka pogleda na GA sajtu `memory support list` za tu plocu...Mada 99% da ce raditi bez problema.
:: Koja je kupovina bolja GIGABYTE GA-EP43-S3L ili Asus P5QL
Izmedju te dve ploce je Asus bolja kupovina.
:: Bio bi zahvalan ako neko moze na ovo da odgovori da ne bi covek razbijao glavu
:: HVAL

Miolim i drugi put.

DaSickSystem
SkyFire Samo ovo! 11.01.2009. 05:49 #88418

broj poruka: 18472
Asus P5QL ili P5Q Pro jer je ista cena kao i P5Q a ploca je bolja od obicne P5Q...

I Want to believe - The truth is out there

Scyter Re: 11.01.2009. 09:29 #88431

broj poruka: 8138
imam Asus P5QL-E,fenomenalna ploca,svaka preporuka za nju.Ali uzmi plocu sa zadnjom oznakom -E zato sto je malo bolja.

Palit je zakon!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs