Posle odluke za kupovinom sledece konfiguracije -INTEL Core2Duo E7300 -GIGABYTE GA-P45-DS3R -2GB DDR2 800MHz -GIGABYTE 9600GT 512MB GDDR3 -WD 320GB SATA2 16MB -DVD-RW -wireless card ostala mi je samo odluka koje napajanje da kupim. Nemam pretstavu koje napajanje i kuciste da uzmem. Ja sam za kupovinu Cooler Mastera Elite 332 420W ali neki su mi rekli da je slabo za ovu konfiguraciju. Ako neko misli da je ovo napajanje dovoljno jako neka mi to kaze. Prema mojim proracunima ova konfiguracija trosi oko 300-320W. Koje napajanje mi vi preporucujete do 50e? veliki pozdrav
ti ta konfiguracija, ai uvek treba imati jace napajanje zbog upgrade-a. A i to sto se dobija uz kuciste sigurno nije kvalitetno kao ostala coler master napajanja koja se kupuju posebno.
Teraće to taj CM i pevati. Za oko 50e: Thermaltake W0094 - 500W _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ako ti je lova problem proveri LC5450 Assembler edition(black).Bez problema je gurao klokovanu spider platformu par meseci.A za 50+- evrica definitivno LC6560T.
500W je dovoljno da komotno potera tu konfiguraciju, ali ako budes ubuduce uzimao nesto jace, mozda ces morati da zamenis napajanje... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.