Added support for GeForce GTX 295 and GeForce GTX 285 This driver package automatically installs PhysX System Software version 8.10.13
Boosts performance in numerous 3D applications. The following are some examples of improvements measured with Release 181 WHQL drivers vs. Release 178 WHQL drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings):
* Up to 10% performance increase in 3DMark Vantage (performance preset) * Up to 13% performance increase in Assassin`s Creed * Up to 13% performance increase in BioShock * Up to 15% performance increase in Company of Heroes: Opposing Fronts * Up to 10% performance increase in Crysis Warhead * Up to 25% performance increase in Devil May Cry 4 * Up to 38% performance increase in Far Cry 2 * Up to 18% performance increase in Race Driver: GRID * Up to 80% performance increase in Lost Planet: Colonies * Up to 18% performance increase in World of Conflict
hvala.....do sad sam koristio 180.48 jer nisam hteo da instaliram beta drajvere,ne volim da ih koristim,nego ovi drajveri su teski 111mb.Verovatno su poboljsani sto se tice physix-a.
Bas zato sam i napomenuo da su WHQL, jer ima ljudi koji nece da koriste beta drajvere... __________________ Scourge of PCBerza
:: hvala.....do sad sam koristio 180.48 jer nisam hteo da instaliram beta drajvere,ne volim da ih koristim,nego ovi drajveri su teski 111mb.Verovatno su poboljsani sto se tice physix-a :: :: ::
Inace, koga mrzi da skida drajver za Vistu 64, na nvidia sajtu je engleski drajver tezak svega 4.5 mb. Mozda je toliki i za 32bit... __________________ Scourge of PCBerza
Nije 4,5 mb nego 95,1 mb. Za vistu 32bit je 77,6 mb. Upravo sam skinuo sa nvidia sajta i zaista im je ta veliina.
:: Nije 4,5 mb nego 95,1 mb. Za vistu 32bit je 77,6 mb. Upravo sam skinuo sa nvidia sajta i zaista im je ta veliina. :: :: ___________________________________ :: :: Windows 7 daje ti krila. :: :: :: Inace, koga mrzi da skida drajver za Vistu 64, na nvidia sajtu je engleski drajver tezak svega 4.5 mb. Mozda je toliki i za 32bit.. :: :: _________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.