Koj je bolji monitor: Asus vw223d ili LG W2234S-BN? cene su im gotovo identicne tako da... Ne znam za koj da se odlucim :( Hitno mi treba sto vise vasih misljenja jer ovaj crt mi istera oci !
Ja se izvinjavam ali ovaj LG je ekstremno ruzan. Ekran na okruglom(jajastom) postolju je isto kao kad bih obukao sako i obuo opanke. Nije da vredjam opanke ali je neadekvatna kombinacija, priznace svako sa minimumom osecaja za sklad.
S druge strane na asusov sajt ne mogu da se ulogujem da vidim monitor jer se home page ucitava tri sata, sto mi ne pada napamet da cekam.
Ja mislim da kaznimo oboje i da kupimo nesto trece.
Asus je lepši, ovaj model ima stvarno 22 inča, nalepnice koje tako poružnjuju ostale Asus modele ove dijagonale, ovde nisu na obodu monitora već su na zaštitnom najlonu, tj. skidaju se i zaboravljaju bez fleka i jednom za uvek. Što se tiče mrtvaca i duhova, upališ ga u radnji i ne kupiš ako ih ima, ali, ako naletiš na tako nešto kod Asus-a, onda si kupio kod najgoreg šljama zato što je par dinara jeftiniji - ali zato uvaljuje robu koju drugi niko ne može da proda.... LG je na ovom modelu stvarno ružan. Slika od ASUS-a, podnošljivo je dobra do odlična /za analgonu konekciju/, ako se malo potrudiš oko podešavanja (čitaj: smanjenja prepojačanog osvetljenja i kontrasta). Duhova nema, uglovi su kao i kod ostalih TN-a, ni bolji ni lošiji, a probijanje crne.... isto podnošljivo do minimalno - kad se podesi ostveljenje i kontrast da ne bole oči. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Kad sam ja skoro kupovao monitor bilo je ili asus ili lg uzeo sam asus 223d jer ovog lg-a nigde nisam mogao da nadjem a sa dvi je tad bio ovaj: PROVIEW AI2237W a sad vidim na itsvet ima i ovaj PRESTIGIO P3222W no pain no gain
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.