Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
< 5ms?
STRANA 1 OD 1
d1arsenovs < 5ms? 08.01.2009. 12:23 T14324

status: user
broj poruka: 29
Razmisljam da pazarim nov monitor pa me zanima: Koj je najpovoljniji od 22`` a da ima odziv manji od 5ms (2 ili 3 npr)? Kod monitora od 5ms, kod dosta igrica se slika zamuti pri nekim naglim pokretima ili tako nesto...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragg re 08.01.2009. 12:35 #87648

broj poruka: 2270
Uopšte ne preporučujem monitora sa manje od 5 ili 4ms. To je sasvim dovoljna brzina i nema duhova u igrama. Problem sa te 2 ili 3 ms je u tome što to nije prava brzina odziva već neka polusoftverska mutljavina koja smanji samo jedan deo spektra na 2ms a odziv drugog dela drastično poveća. Što je najgore to se itetako primeti u igrama u određenim kombinacijama boja ali i na običnom tekstu kad se skroluje (npr beo tekst na sivoj pozadini). Jedina mana mog Samsunga 931Bf je što ne mogu trajno da iskjlučim taj mod od 2ms.

d1arsenovs 4ms? 08.01.2009. 12:47 #87662

broj poruka: 29
`Uopšte ne preporučujem monitora sa manje od 5 ili 4ms. To je sasvim dovoljna brzina i nema duhova u igrama.`

Prijatelj ima asus vw223d sa 5ms i kad sam igrao pes kod njega pri svakoj duzoj lopti ili necemu slicnom se slika mutila. Mislim da je to do odziva, mozda gresim? I gde da nadjem monitor od 4ms?
Scyter Re: 08.01.2009. 13:01 #87674

broj poruka: 8138
t220.Imam ga,fenomenalan monitor i po perfomansama i po izgledu.

Dragg re 08.01.2009. 13:38 #87692

broj poruka: 2270
Pa izgleda da je do odziva. Možda nema generalnog odgovora. Ja na svom sasmsungu uvek isključim te 2ms kad se igram jer mi smeta, čuo sam i da LG monitori imaju sličan problem...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs