Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Sta odabrati?
STRANA 1 OD 1
PCoprema Sta odabrati? 07.01.2009. 22:24 T14311

status: user
broj poruka: 292
Acer x223w ili Viewsonic va2216w? Veukupno gledajuci performanse i karakteristike. Kako ide garancija na Viewsonic sto se tice mrtvih piksela? Jel 3 godine na makar 1 i u kojoj radnji to uzeti?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DaSickSyst re 08.01.2009. 03:22 #87631

status: user
broj poruka: 2909
Acer ima DVI i navodno nesto jaci kontrast,ali ViewSonic je ime i klasa za kvalitetne monitore bez obzira sto nema DVI ulaz...
Nisam bas od neke pomoci,ali ja na monitoru ne volim da stedim i izbegavam nizu klasu...Uzeo bih ViewSonic da biram izmedju ta dva modela...

Mali Off:
Da se odaljim malo od teme...Svake godine se pojavi neko parce hardvera koje je po performansama najisplatljivije,po meni je to trenutno bez premca VIEWSONIC VX2260WM...Kosta oko 200 evra...Jeste prilicno vise nego sto si planirao da platis,ali pogledaj performanse:
Dijagonala: 22`(21.5`)
Ulaz: Analog,DVI,HDMI,
Rezolucija:1920x1080 (1080p full HD),
Kontrast: 1000:1 (typ.) . 20000:1 dynamic,
Ugao gledanja: H170° V160°,
Odziv ekrana: 2ms
Ima ugradjene zvucnike koji su prikriveni iza monitora.
Odlicno je dizajniran i kvalitetne je izrade...Pogledaj sam:
http://www.viewsonic.com/assets/012/6227.pdf

Ovaj monitor trenutno preporucujem SVIMA koji mi traze savet za kupovinu.Po meni za sad nema nista bolje za tu cenu.
Izvinjavam se za offtopic,ali stvarno mi je tesko da nekog ko se sprema za kupovinu monitora ne obavestim da ima ovako nesto za 200 jura...

DaSickSystem

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs