Problem je sledeći...Resetuje mi se monitor(LG FLATRON w2234s),u igricama,dok gledam film,evo sad dok kucam...Nekad na sat vremena,nekad na 2 sata,nekad na desetak minuta...svaki put drugačije!OS je vista ultimate 32-bit,Pošto sam više puta OC CPU,neuspešno...PLAVI EKRAN!Tako da sam restartovao bios,pa se pitam da nije zbog toga.CPU je AMD 7750 BE@3200MHz na 1.392v pri temperaturi 23~25 stepeni kada ništa nije aktivno,i 35~40 stepeni kada su pokrenute 4 zahtevne igrice u isto vreme...RADI VEOOMA STABILNO!Znači što se gasi LG koji kurac??? Hvala unapred na savetima i pomoći...
Da li ti je graficka dobro utaknuta u slot ? Ocisti malo prasinu... A, mozda ti je monitor krs, pa se tako i `ponasa`. Video sam takvu pojavu na nekom Samsungu pre 2 godine. Momentalno je bio zamenjen, bez ijedne dosetke servisera. Fabricka greska.
“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
Sad sam povezao PHILIPS 190vw,a moj lg na drugi komp...Pa ćo videti,imam garanciju na monitor što je važno PRAVU garanciju,znači u slučaju bilo kakvog baga dobijam drugi.Grafićka i svaka druga komponenta je dobro utaknuta
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.