Koja je dobra graficka oko 100evra obavezno da je ATI jer bi kupio dve iste i onda bi ih drugu bacio u crossfire,i koje je napajanje dovoljno za te dve grafike
Radeon HD4830 ti je dobitna kombinacija za te pare za CrossFireX. Malkice je slabija od 4850 ali dve 4830 ubijaju. Ne bi uzimao ništa manje od ozbiljnih 600W. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
CrossFire dve 3870 se pokazao kao ne baš dobtina kombinacija. Ne funkcioniše baš najbolje u pogledu kompatibilnosti sa igrama. CrossFire mnogo bolje radi sa HD4xx0 serijom Radeon-a. Dve 3870 bi bile negde između 4850 i 4870. Pod uslovom da ih igra iskapira kako treba. Dve 4830 bi bile nekad i preko 4870. I garnatujem ti mirnije igranje sa 2 x 4830 i manje grejanja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: pa sta ti ja znam,npr 2 ista 387 :: :: I kad bi to uradio u rangu koje ucele graficke su te dve 3870? :: :: :: Hvala unapred!! :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: ::
Ti kupi jednu jaku single kartu HD4870, pa posle kada ustedis jos para kupi jos jednu 4870, a kada izadje GTX295 trebalo bi da padnu cene, samo pazi evro moze mnogo da ti poraste pa da karte budu skuplje nego sada,...
u rezoluciji do 1680x1050 sta bacas pare kad 4850 sve tera na max sem mozda Crysis-a i GTA 4. Bolje sacekaj da malo padne cena pa kupi jos jednu 4850 taman kad ti ta oslabi.
ja imam fenom 9550+ oc @2.8,a to sam pitao za druga npr. 2x4830jer je imao 200e, ali kad sam vec usao dalje u ovu pricu pitao sam za sebe da li da uzimam jos jednu istu ovu 4850 sto imam!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.