Probano je 4850 Asus Top na P5Q-E i opet ima izbacivanje iz igre i tako dalje.i to probano na dva racunara a na treci gde je ploca Gigabyte x38 DS4 radi lepo.U cemu je stos Koja ploca i Graficka se slaze najbolje. To sto ja planiram da kupim je Gainward 4870 GS i preporucite mi plocu koja ce da radi perfektno. Poz...
izbacuje ti zato sto se cip p45 i ati uopste ne slazu.To sam rekao vise puta.Ploca koja bi ti se slozila najvise sa 4870gs je na primer DFI LanParty DK X48-T2RS!
Primi puno pozdrava od ASUS Maximus Formule II (P45) i 4850 X2. Savršeno stabilno bez ijednog problema. Gde ti to čitaš, gledaš ili probaš samo Bog zna. 4 računara sam sklopio sa 45-icom i X48-icom sa 4830-4850-4870 kombinacijama i nikakvog problema nema. Nemoj tu da plašiš ljude bezbeze. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: izbacuje ti zato sto se cip p45 i ati uopste ne slazu.To sam rekao vise puta.Ploca koja bi ti se slozila najvise sa 4870gs je na primer DFI LanParty DK X48-T2RS :: :: ::
Jel govoris iz licnog iskustva ili iz samo jos jedne google informacije? __________________ Scourge of PCBerza
:: izbacuje ti zato sto se cip p45 i ati uopste ne slazu.To sam rekao vise puta.Ploca koja bi ti se slozila najvise sa 4870gs je na primer DFI LanParty DK X48-T2RS :: :: ::
Dakle: update-uj BIOS na ploči i stavi nove chipset drajvere, nove Catalyste i nema problema. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Jel govoris iz licnog iskustva ili iz samo jos jedne google informacije :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: izbacuje ti zato sto se cip p45 i ati uopste ne slazu.To sam rekao vise puta.Ploca koja bi ti se slozila najvise sa 4870gs je na primer DFI LanParty DK X48-T2RS :: :: :: :: :: ::
Ne verujem ja da je to do Intelovog čip seta, to je samo frka sa ATi-jem. ATi je sranje, i svi lepo treba da kupuju nVidiju, da ne kažem nVoodooju. Vi, kod kojih sve lepo radi, samo obmanjujete one kod koji ne radi kako treba. Zanima me samo koja me je budala naterala da kupim mog ATi-ja. Ej, pa ja imam AMD-ov čip set, možda zato sve radi kako treba. Da imam Intela, čisto sumnjam da bi radilo.
Ja popijem izbacivanje iz Crysisa i Crysis Warhead-a, samo zato sto je to powered by nVidia, a recimo u COD5 nikad nece da me izbaci, i da imam EP45-DS3 i E8400,...
Klasične marketinške zajebancije, gledamo i gledaćemo to do beskonačnosti. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ja popijem izbacivanje iz Crysisa i Crysis Warhead-a, samo zato sto je to powered by nVidia, a recimo u COD5 nikad nece da me izbaci, i da imam EP45-DS3 i E8400,.. :: :: Pozdrav :: :: ::
citam sa ovog sajta:www.benchmark.rs.Ako mi neverujete,uverite se sami.
:: :: Primi puno pozdrava od ASUS Maximus Formule II (P45) i 4850 X2. :: Savršeno stabilno bez ijednog problema. Gde ti to čitaš, gledaš ili probaš samo Bog zna :: 4 računara sam sklopio sa 45-icom i X48-icom sa 4830-4850-4870 kombinacijama i nikakvog problema nema. Nemoj tu da plašiš ljude bezbeze :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: izbacuje ti zato sto se cip p45 i ati uopste ne slazu.To sam rekao vise puta.Ploca koja bi ti se slozila najvise sa 4870gs je na primer DFI LanParty DK X48-T2RS :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.