ja nabavih, kao da cju menjati svoj 17` philips 170C (koji ima DVI ulaz). Medjutim imam ati karticu (staru 9200 128mb sa DVI izlazom) i koristim monitor davno sa DVI kablom i slika je fantasticna. Kad sam stavio ViewSonic VA2216W, jako sam postao razocaran. Slika brutalno losa (pored mog Philips-a), pa probao da podesavam svakako, sa fino podesavanjem itd. al nikako da mi slika bude takav kakav sam ocekivao. Ostao jos sansa da izmenim graficku za nvidia, imao sam takve probleme da sa nvidia sjaka super slika, a sa ati-jem nikako preko VGA. To kao da sam citao da bi trebalo da bude obrnuto. No sve u svemu vratio sam moj stari Philips pa ViewSonic prodao. Ako cu kupiti 22` ili vecje, necu bez DVI-ja ili HDMI .
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.