Koliko ljudi ovde na forumu cisti svoj monitor od prasine iznutra? Imam Samsung 730BF i u njegovom uputstvu pise da treba 1 godisnje da se nosi u servis radi ciscenja. Ima li stvarno potrebe za tim? Bas me zanima da li neko od vas to radi (sam ili u servisu)? Monitor sam kupio pre jedno 2-3 godine ne secam se bas sad tacno i tad je kostao oko 350 EUR i do sada ga ni jednom nisam cistio iznutra, a garancija mu je tu na izmaku (ako vec nije istekla), pa me bas zanima. Inace, ja sa mojim monitorom nisam imao nikakvih problema.
ja jos nisam cuo da neko cisti monitor 1godisnje iznutra,nije to procesor pa ce da se pregreje pa ce da rikne,sta imas da ga cistis ostavi ga takvog kakav je,samo jos mogu nesto da ti sjebu u servisu kad ga budu otvarali,nemoj to da radis,ja imam matore monitore po 10-ak godina i nikad ih nisam CISTIO i rade!!!!
Ja moram da svaka 2-3 meseca rasturim kućište i sve očistim, usisam, a kuler, polugodišnje skinem, operem-očistim od prašine paste itd. i ponovo ga namestim. Monitore sam do sada, samo usisavao... ali, moj savet je (kog ja lično, iskreno, retko upražnjavam jer me mrzi da sve odspajam-spajam) je da se skalamerija (baš sve, od tastature do zvučnika, kućišta, napajanja posebno, monitora...) odnese negde gde ima vazdušni kompresor (vulkanizer...) i izduva pošteno sve. Oprez kod napajanja, ali i monitora: usmeri vazudh od sebe i od ljudi u okruženju jer zna da ispadne svašta ako to nije nikako rađeno. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.