Mislim da je 7600gt ipak malo jaca kartica,ali samo malo.Sve u svemu,koju god da uzmes tvoj komp ce je iskoristiti u potpunosti.
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Da mi pomognete nabrzaka,sta je bolje tj sta da uzmem sebi za moj stari komp,AGP slo :: :: Leadtek A400GT-nVidia 6800 GT 256 mb / 256 bit DDR3 (450 / 1000 :: il :: Gainward Bliss 7600 GT 256mb / 128 bit DDR3 (540 / 1400 :: :: konfa je :: mb GA-8IK1100,2x1 gb ddr400,pIV 3.0 HT 1 mb,fsb800 soc 478,hdd segate barracuda 160 sata II,napajanje chiftec 450w :: :: Hristos se rodi,brac :: :: Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta :(
`sirove snage`, sto ce se primetiti u starijim igrama (Quake3 i 4, Doom3, M$ Flight Simulator 2002...). Ipak, preporucio bih ti 7600 zato sto podrzava noviju verziju shader-a, pa je kompatibilnija sa novijim igrama (Bioshock, COD4...).
Uzmi 7600GT jer je opšte poznato da 6800GT u slobodno vreme crkava. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Gledao sam isto coolere na njima na ovoj 6800 GT ima brat bratu 500 grama cistog bakra na obe strane a na 7600 GT malo aluminiuma crnog i na njemu ventilator samo sa jedne strane
A koliko mi napajanje treba da zadovolji moju konfu i 7600 GT ja sam razmisljao uzeti 450w trenutno imam 400w neko sklj predlog ali da nije nesto preskupo ipak je to stariji komp
Ako pitas koliko wati je dovoljno za tvoju konfiguraciju,odgovor je da je 400w dovoljno,pa makar i napajanje bilo neko kinesko kunf fu sklj! Ali nije preporucljivo staviti takvo napajanje na bilo koji komp,pa ako neces neko ekstra skupo napajanje,odlican izbor ti je LC Power 420w,kosta oko 25-26e a 3x je bolje od bilo kog sklj kineza. Ako ti se daje vise para bilo koji TT,Ocz,Corsair....ce ti odlicno odraditi posao.
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Ok Bax naruceno hvala na pomoci,a za napajanje sam cu nesto skontat :: :: :: Kosovo je Srbija! Sve ostalo je.....Delta : :: ::
Bio sam uslicnoj dilemi kao i ti. Ustvari sam imao trilemu(u opticaju je bio i 1950pro), odlucio sam se za 7600 GT, zato sto je po snazi adekvatan procesoru i sistemu (da se ne stvaraju uska grla) i nisam se pokajao. Imam slicnu konfiguraciju kao ti (2800+, 2GB rama, 2X HDD, 2X optika, TV karta, 17 inch monitor i slicno) i sve to tera Chieftec 360W bez ikakvog problema. Moja preporuka je 7600 GT i brand napajanje >400W.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.