Kakav je ovaj monitor? Kvalitet prikaza ostrina, boje uglovi gledanja prosijavanje trajnost ima li problema sa pikselima ako uzmem u radnji a ne u marketima? Ima nekoliko modela sa tim dodatnim oznakama w, wb, bq i sl. Da li ga neko ovde ima?
Uzeo sam ga za kancelariju, jer je bio jeftin i ne traži se neki prikaz slike. Moj nosi oznaku X223WQ ako sam dobro zapamtio. Sve na njemu je loše. Od plastike do prikaza boja. Jedino nisam zakačio ni jedan mrtav piksel. Blede boje, kontrast očaj. Probijanje je skoro neprimetno(eto ipak nešto dobro). Okvir izgleda ko da su ga pravili za F-117 trouglast oštre ivice. Ugao gledanja standardan. Dakle za neki kancelarijski posao može da posluži. Ostalo za izbegavanje u širokom luku. Eh da, nije 22incha već 21.6incha. a sta ti ja znam...
Neko ga kudi u svemu u slici najvise a drugi korisnici koji su ga videli ga pak hvale do neba mnogo. Neznam i ja sam u dilemi isto. Cak i neki sto se razumeju u sve to ga hvale. Kao da to zavisi od primeraka i da li je u randji ili u nekom megamerketu pa ta razlika u ceni od 20E pravi znacajnu diferencijaciju
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.