Na koju marku ici na sigurno sto se tice piksela, slike, izijavanj, boja, uglova gledanja, kvaliteta?
Ako uzmem 22 wide kako smanjujem rez sa 1680x1050 u igrama? Da li postoji u igrama iz 2005 naprimer rezolucije za 16:10 ili 16:9 ali koje su slicne mojoj sadasnjoj 1280x1024? Da li ce slika biti dobra obzirom da nije prirodna za monitor ako smanjim u igrama jer grafika ne moze vuci ovako visoku rez?
Ovaj treba videti kazu perfekcija od monitora VIEWSONIC VX2260wm ili DELL E228WFP nisu ni tako skupi a stvarno su vrh
Jako je retko da neka starija igra tipa,udreground 1 i 2,gta vice city,vaz 4x4,xpand rally,....nemaju rezoluciju 1650*1080 i onda je igranje u 1280*1024 govno,a sto se tice proizvodjaca sve je to isto ja imam LG i dobar je,samsung je odlican,,belinea je takodje odlicna mada je svi kude, ma svi su isti dok imas garanciju
da li se i kako moze spustiti rezolucija a da slika ostane dobra 16:10 na 22` u igrama jer mi grafa ne moze vuci tako mnogo vec nesto kao 1280x1024? Kako se pokazo Acer x223w?
Imam Dell-a e228wfp,i sto se tice cene i performansi je jedan od najboljih,ako uzimas 22` sa tn panelom uzmi dell ili viewsonic,i nije sve jedno sta uzimas,sto se tice garancije bitna je i dobro se raspitaj pre kupovine,a ako hoces neki skuplji monitor a da je zaista dobar uzmi hp lp2475,ima h-ips panel i bices prezadovoljan sa njime,doduse najbolje monitore nemas kod nas da kupis a to ti je eizo i oni su broj jedan usvetu :) Sto se tice igranja igraj na optimalnoj rezoluciji i kupi graficku :)
Veoma kvalitetni: Dell, Viewsonic, Philips, HP, NEC.
Dobri: LG, Fujitsu Simens, Lenovo,
Nikad vise: Samsung.
PS. Viewsonic VX2260wm je odlican monitor...Slobodno ga kupi i ne razmisljaj.Sigurno neces pogresiti. Dell E228WFP je takodje izuzetno dobar monitor,ali ako bi birao izmedju ta dva modela uzeo bi Viewsonic.
Sta fali Samsungu ?! Po meni je on medju 2,3 najbolja bredna sto se tice monitora. Imam razlicite modele vec skoro 10tak godina i nisam imao ni najmanji problem. Sigurno je Dell dobar al kosta previse!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
:: Sta fali Samsungu ?! Po meni je on medju 2,3 najbolja bredna sto se tice monitora :: Imam razlicite modele vec skoro 10tak godina i nisam imao ni najmanji problem :: Sigurno je Dell dobar al kosta previse Moja iskustva sa Samsungom: -Sestrin Samsung TV je proveo vise vremena u sevisu nego u kuci. -Samsung CRT monitori imaju po meni najslabiju sliku i najbrze se pojave krive,deformacija i bledilo na ivicama monitora...Odmah uz Hansol. -Njihove garancije za TFT monitore su 4 mrtva piksrla..Ali samo ako su grupisana na centru ekrana....Koja je verovatnoca da ce se to desiti??? -Znam dvoje ljudi koji imaju 971P koji je u to vreme kostao oko 550 evra..Jedan je stigao sa mrtvim pikselima...4 ili 5(ne mogu da se setim) ali nisu bili grupisani na centru i nista od reklamacije...A drugi koji je narucila moja kolegenica je crko posle manje od godinu dana...A to je u to vreme bio najbolji Samsungov model...Toliko o kvalitetu.
Koliko sam uspeo da primetim njihovi hard diskovi serije F1 su zaista brzi i kvalitetni,ali Samsung monitore zaobilazim u sirokom luku...I to iskreno preporucujem svima.
Covek je u pravu 100% i ja izbegavam samsung da nepricam kod sestre na 793df lupam ga 10 min da dobije normalno sliku..
:: :: Sta fali Samsungu ?! Po meni je on medju 2,3 najbolja bredna sto se tice monitora :: :: Imam razlicite modele vec skoro 10tak godina i nisam imao ni najmanji problem :: :: Sigurno je Dell dobar al kosta previse :: Moja iskustva sa Samsungom :: -Sestrin Samsung TV je proveo vise vremena u sevisu nego u kuci :: -Samsung CRT monitori imaju po meni najslabiju sliku i najbrze se pojave krive,deformacija i bledilo na ivicama monitora...Odmah uz Hansol :: -Njihove garancije za TFT monitore su 4 mrtva piksrla..Ali samo ako su grupisana na centru ekrana....Koja je verovatnoca da ce se to desiti?? :: -Znam dvoje ljudi koji imaju 971P koji je u to vreme kostao oko 550 evra..Jedan je stigao sa mrtvim pikselima...4 ili 5(ne mogu da se setim) ali nisu bili grupisani na centru i nista od reklamacije...A drugi koji je narucila moja kolegenica je crko posle manje od godinu dana...A to je u to vreme bio najbolji Samsungov model...Toliko o kvalitetu :: :: Koliko sam uspeo da primetim njihovi hard diskovi serije F1 su zaista brzi i kvalitetni,ali Samsung monitore zaobilazim u sirokom luku...I to iskreno preporucujem svima :: :: :: DaSickSystem
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.