Na osnovu ovoga bih rekao da imash nVidiu , na kojoj je ovo cest problem.Prevod ustvari ide ali se ne vidi.Skini program TVTool koji ce reshiti ovaj problem (moguce je reshiti i bez njega ali je ovako lakshe).
Druže moj skini player koji se zove 1337 i tvoji problemi će biti rešeni.U njemu imaš sve neophodne codece ali isto moraš da uradiš kao šro ti je ovajčovek rekao da odabereš clone u Nvidia/svojstva
Izvinjavam se sto nisam ostavio detaljnije podatke koji bi Vama pomogli da Vi meni pomognete da resim problem. Imam RX300 ATI graficku. U prvom momentu kad sam povezao TV bilo je prevoda ali je slika zezala. Onda sam cacnuo neko podesavanje i sve je normalno proradilo. Kad sam sledeci put pokrenuo MV2 Player nije bilo prevoda. Probao sam da TV postavim kao šrimarni monitior ali nije dalo rezultate. Ne znam sta sam sve isprobao i nista. Onda sam resio da se obratim za pomoc. Koji je tacan naziv tog plejera 1337 jer mi ovako na google ne izadju nikakvi rezultati? Hvala unapred.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.