Skidam sada 64bitne i verzija je tipa 175.19! Ortak mi je rekao da je najbolje da drajvere skidam sa sajta proizvodjaca a malo se smorim kada vidim ovaj ForceWare 185 verziju:)?! Koji moj su ti drajveri, sta rade, da ih instaliram i jel mi nece smetati kompu ako njih instaliram? Jel su ti drajveri oni GTA4 friendly?! PoZ
Ja sad imam 180.84 i isto 9600gt, gta4 mi je seckao sa svim detaljima i podesavanjima podešenim na najslabije. Fps od 20-25 sa ocajnom grafikom je moj utisak.
stavio ove 185.20 stavi ih slobodno ne moze da skodi, ali ja i ne primecujem razliku u odnosu na neke starije. A GTA sam grao isto sa 9600GT na medium i High View Distance 30 i imao sam oko 20-30 frejmova u 1680x1050, drajveri su bili 180.84
Izvinjavam se autoru teme ali da ne otvram novu temu za jedno pitanje. Moze li neko da mi kaze koja je poslednja verzija BIOS-a za Asus 8800 GT TOP. UNapred zahvaln
ja trenutno sa mojom palit 9600gt koristim 180.48 za 32bit jer su ovi jedini drajveri koji nisu beta verzija.Instaliraj njih,meni sve radi.Mada bilo koje drajvere da instaliras radice ti sve 100%.Zato je nvidia nvidia
Uvek skini poslednji driver je svaki noviji driver nosi sa sobom i neka poboljsanja tj update koji ce ti koristiti prikom koriscenja 3D aplikacije... Obicno to mozes da download-ujes sa sajta https://www.guru3d.com gde je i uglavnom za svaki driver objasnjeno sta doprinosi i u cemu je dobar kao i podrska za karte sa kojima je kompatibilan.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.