Hvala...Vidim da ti posecujes redovno forum..Ja retko kad odem,uvek gledam home page!Nego ovde rekose da je ovaj poslednji driver sa podrskom za nove grafulje GTX285-295...Kad izbace WHQL drivere tad ce biti pravo...Taman da docekamo nove testove ovih azdaja pa da vidimo kako se ponasaju sa novim gorivom!
P.S.Pitao sam te nesto tamo u tvojoj temi za kartu..
Zašto nVidia opet izdaje nove drajvere, za već dve godine istu arhitekturu kartica? Mislim, stabilni su, 100% kompatibilni, nema šta da se menja u timu koji pobeđuje... da nije CC centar?
Izgleda cekaju 295GTX da izdaju nove drajvere... svidja mi se onaj njihov alat Smart Doctor a sa original drajverima nece da radi kako valja... Ja posaljem ovima u asus-u mail i kao bice za koju nedelju... proslo tr meseca ja poslao maill ponovo i odgovore mi kao radi se na drajverima, ali ne znaju kad ce biti gotovi... pederi!!!
Nadam se da kad kazes na `original` drajvere, ne mislis na drajvere koje si dobio na CD-u uz graficku, jer cu sad da puknem od smeha... __________________ Scourge of PCBerza
:: Izgleda cekaju 295GTX da izdaju nove drajvere... svidja mi se onaj njihov alat Smart Doctor a sa original drajverima nece da radi kako valja.. :: Ja posaljem ovima u asus-u mail i kao bice za koju nedelju... proslo tr meseca ja poslao maill ponovo i odgovore mi kao radi se na drajverima, ali ne znaju kad ce biti gotovi... pederi!!!
Sta si sad covece nalupao??? __________________ Scourge of PCBerza
:: Zašto nVidia opet izdaje nove drajvere, za već dve godine istu arhitekturu kartica :: Mislim, stabilni su, 100% kompatibilni, nema šta da se menja u timu koji pobeđuje... da nije CC centar :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Stvarno koliko cu samo gluposti da procitam ovde na forumu..Zar je moguce da sve vise i vise ovakvih stvari ima?~!..Nije ni cudo kad su se pravi strucnjaci povukli i ostali sve amateri - (Cast izuzetcima kojih je sve manje!)...Strasno..
Najgore je kad `sabajle` pročitaš gomilu gluposti...
03.01.2009. 07:10
status: user broj poruka: 7
Klinci,il ste još pijani il nemate pojma! Kao prvo, da bi te vaše `aždaje` od grafičkih radile kako treba, morate da imate i sve ostalo `aždajasto`... Motor `BMW-a` radi odlično u YUGIĆU, samo što on nije predviđen za taj motor... Dakle, kao drugo, drajver (vozač) je jako bitan, ali on će da radi dobro samo ako se pravilno instalira i ako OS nema brdo gluposti, naknadno dodatih i brdo potrebnih stvari deinstaliranih razno-raznim glupim alatima za ubrzanje starta OS itd... Treće, paaaa i ćorava koka nabode po neko zrno!... ... Miša
Ma dajte ljudi koji vam je đavo, ko ima probleme, instalira nove drajvere, nada se boljem i ćao. Eventualno pogleda Release notes, i ako ima nešto zaniljivo za njega - install. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
SmartDoctor je uvek bio problem sa driver-ima. nVidia izbaci nove drivere odma SmartDoctor nece da radi na njima. Pa cekas 2-3meseca i onda oni izbace SD-a koji radi na tim driver-ima. A do tada ti si promenuo 5-6 nVidia driver-a ..
:: SmartDoctor je uvek bio problem sa driver-ima. nVidia izbaci nove drivere odma SmartDoctor nece da radi na njima. Pa cekas 2-3meseca i onda oni izbace SD-a koji radi na tim driver-ima. A do tada ti si promenuo 5-6 nVidia driver-a . :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.