Svim forumashima srecna graficka Nova 2009, pa da mi svi kupite nvidie i radeonke koje ste do sada mashtali, i da Vam se snovi vec jednom ostvare Speedo
PS U PS upishite koju bi ste graficku zeleli mozda neko to i primeti pa vam pokloni, lol Srecno narode
ako ponuda važi. Krajem godine bi trebalo da se pojave `ganc` novi Radeoni i DžiForsovi, pa ako ne dobijem pos`o da sam kupim, zamoliću nekog dobrog da me usreći za 2010. godinu.
Moje oči bi bile veoma zadovoljne činjenicom da se kvaltetniji CRT monitori opet proizvode i prodaju, kao pre 5 godina. Grafička mi ne treba jača, od trenutne, ne patim ja ni zbog čije duže dijagonale.
“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.