Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
annoying video game problem
STRANA 1 OD 1
nbot annoying video game problem 29.12.2008. 23:50 T14127

status: user
broj poruka: 192
Imam problem koji mi polako ide na nervne zavrsetke,naime kada igram vecinu igara desi mi se da igra 5 min. `leti` a sledecih pet skoro nije igriva.....ako neko moze da mi pomogne bio bi veoma zahvalan :D

2160 (ne OC)
965p ds3
8800 GTS 320
2 GB
400W Chieftec
XP SP3
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 30.12.2008. 00:03 #86231

status: user
broj poruka: 1117
moguce da ti se graficka ili procesor pregrevaju pa automatski obaraju klokove da se ne bi sprzili...uzmi neki program i prati te temperature dok igras igru...instaliraj Riva Tuner i ukljuci Riva Tuner Statistic Server...on ti moze na ekranu tokom igranja prikazati sve te informacije...
ako nije to, onda kad to sledeci put krene da ti koci, upali task manager i proveri zauzece RAM memorije....moguce je da imas neko gadno curenje memorije...

Overclocking is the way of life!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs