Sutra bi je narucio,ali evo ponovo da preletim po netu i vidim da se ljudi zale na drajvere,neki na buku,pa neznam dali su to pojedinacni slucajevi ? Vidim da neki imaju problema sa gainward-om gs. Resio sam da uzmem palit sonic 4870,al reko da cujem informacije iz prve ruke! Dali bi bilo pametnije uzeti asus karticu posto bi uzeo asus plocu ?
PA ne može Sapphire jer je pun internet njegovih fixova za BIOS. Tripuje se kartica i spucava. Obiđi široko model Sapphire 4870 512 MB DDR5. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Palit Sonic bilo koji i Gainward GS bilo koji. Može i ASUS sa onim custom hladnjakom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Hvala vam,sto vise gledam po netu to je covek sve vise u dilemi :: UZIMAM je,i javim kako se ponasa za koji dan :: Poz :: ::
Ja posjedujem Saphire 4870 512MB i uopste nemam problema...Nije ni bucna...niti se grije previse...sasvim dobro me sluzi vec skoro 3 mjeseca,niti imam nekih problema sto je Bax gore naveo...Mada ni ostali proizvodjaci sto ste gore naveli nisu losi...Ja bih prije uzeo Palit nego Gainward....
Nije svaki Sapphire faličan. Postoji tačno određen spektar P/N-ova koji imaju probleme:
P/N:188-01E85-001SA,SKU#11133-00-XXR.
Za njih treba fix-ovati BIOS.
Poenta je jedna, `E ček da vidim samo P/N, pa ću da je kupim`, a košta 250e, e oću boli me uvo !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ja posjedujem Saphire 4870 512MB i uopste nemam problema...Nije ni bucna...niti se grije previse...sasvim dobro me sluzi vec skoro 3 mjeseca,niti imam nekih problema sto je Bax gore naveo...Mada ni ostali proizvodjaci sto ste gore naveli nisu losi...Ja bih prije uzeo Palit nego Gainward... :: ::
PALIT je vlasnik Gainward-a,jedino inzinjeri gainwarda prave podrsku svojem brendu. Ista je to kartica pogledajte na njihovim sajtovima,karakteristike i opcije za klok preko prekidaca,i sam hladnjak. Sta kaze covek na ovom sajtu iz palita? http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=547 Pravimo kartice i za druge,kupci to i neznaju!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.