Dali da uzmem Asus n7600gs 256 ddr2 ili Power Color x1650pro 256 ddr2? Obe ima po oglasima za po 35e. Ne bi vise para dao zato sto je u pitanju NForce2 ploca sa 2x512 ddr1 dual chanel, Barton 2500+ i napajanje Chieftec 400w
1650 Pro je između 7600GS i 7600GT. Ako karticu možeš kompleetno da testiraš, uzmi 1650. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
7600GT ili X1650Pro, ali nikako Power Color. Evo već drugi čovek se kratko vreme žali na dotičnu, tako da bolje uzmeš nekog ASUS-a ili Gigabajta, ukoliko se odlučiš za ATi-ja.
1650 ima samo Power Color,a citao sam negde da su se ljudi smorili,smara se sa nekim cipsetima...Znaci 7600gs.Jos bi joj dodao neki kuler posto je verovatno silent
Samo kako da je kvalitetno istestiram? Mislio sam da startujem neku jacu igru pa da vidim kako rad, dal se nesto przi i sl. I da li bi mogao da uopste pokrenem COD5 ili mozda Crysis?
Sad sam procito da barton 2500 nema `sse2 instrukcije` tako da od novijih igara skoro nema nista, al me vise brine sto ja imam 2.0 agp plocu a 7600gs je 3.0 talo da cu se smoriti
Nazalost, tu graficku je vreme odavno pregazilo. COD5 mozda pustis, ali Crysis slobodno zaboravi. On jedva ide na 8800GT...
Ako hoces da vidis jel karta tehnicki ispravna, skini RivaTuner ili EVGA Precision, jer oni imaju mogucnost da ti prikazuju temperature tokom neke 3d aplikacije, i onda pusti 3DMark, i peglaj neku matoru igru, jer realno ne mozes nista novije kao GTA4 ili NFS Undercover... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: 1650 ima samo Power Color,a citao sam negde da su se ljudi smorili,smara se sa nekim cipsetima...Znaci 7600gs.Jos bi joj dodao neki kuler posto je verovatno silen :: :: Samo kako da je kvalitetno istestiram? Mislio sam da startujem neku jacu igru pa da vidim kako rad, dal se nesto przi i sl. I da li bi mogao da uopste pokrenem COD5 ili mozda Crysis? :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.