ja imam samo dobra iskustva sa palit 9600GT sonic fabricki OC na 2000/700 bila je svojevremeno jedna od najacih karta u januaru ove godine,sve igrice sam igrao na high i crysis ma sve,ali sam je zamenio sa 4850 1gb asus top jer imam 24` monitor pa igram na visokim rezolucijama pa mi treba bolja karta!!!!!
@pufi al si pomogo coveku, svaka ti cast...bitno da si ti reko kako imas 24` monitor i 4850 sa giga rama...
@aca mozes da pokusas da je overklokujes sa Ati Tool-om koji je dosta jednostavan za koriscenje...ili ako hoces neke naprednije opcije onda probaj Riva Tuner...imas gomilu uputstava po netu da ti sad ne objasnjavam sta i kako...9600GT se uglavnom dobro klokuju... ukoliko se desi da ti se zaglavi komp prilikom overkloka, samo udaris restart i sve ce se vratiti u normalu...
klokuj preko rive.Ja sam moju palit 9600gt klokovao 700/1900.Nemoj vise jer kad sam ja stavio na 700/2000 u bilo kojoj igrici mi zabode.Posle oc testiraj 3dmark-om 06.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.