Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
cooleri za 8800gt u nas
STRANA 1 OD 1
peguar cooleri za 8800gt u nas 25.12.2008. 02:16 T14014

status: user
broj poruka: 332
Zna li neko koji kod nas ima da se uzme cooler za xpertvision 8800gt posto stock nije u stanju da smanji broj ortaja a ja nisam vise u stanju da slusam buku koju proizvodi?
Video sam na netu zalman vf1000-led fino izgleda ali kod nas taj nema.

Sve je normalno ali fan je uvek na 100%.(cak pored toga sto ima 4 pina nemoze da se kontrolise broj obrtaja cak ni iz rivatunera)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 25.12.2008. 02:47 #85389

broj poruka: 1117
Riva Tuner kod mene ima neki trip sa novijim drajverima...podesavanje brzine ventilatora imas i u onom Low Level Tweeks delu i u onom drugom delu gde radis overklok kartice i memorije, samo na drugom tabu...e sad, kod mene u prvom delu gde su Low Lewel Tweeks nece da smanjuje brzinu ventilatora, ali hoce da povecava...a u onom drugom delu, tamo gde je overclock i to, e to hoce da smanjuje brzinu ventilatora ali nece da povecava...tako da proveri da se i kod tebe ne desava isti slucaj...odnosno probaj i u jednom i u drugom delu da smanjis brzinu ventilatora...

Overclocking is the way of life!!!

SkyFire Re: cooleri za 8800gt u nas 25.12.2008. 03:33 #85400

broj poruka: 18472
Jel mislis na ovaj COOLER:

http://img267.imageshack.us/my.php?image=zalmanvf1000ledqw7.jpg

Nekad sam ga drzao na 8800 GTS 512 i extra sam bio zadovoljan..Sad sam ga stavio radi testa na 7900 GTO i skine i 10 c i jace temp :

http://img267.imageshack.us/my.php?image=zalmanvf1000ledon7900gtkd0.jpg

Ako zelis da ga kupis mogu da te uputim...

P.S.Zaboravih reci da Cooler ima i Fan Controller!

I Want to believe - The truth is out there

:: Zna li neko koji kod nas ima da se uzme cooler za xpertvision 8800gt posto stock nije u stanju da smanji broj ortaja a ja nisam vise u stanju da slusam buku koju proizvodi
:: Video sam na netu zalman vf1000-led fino izgleda ali kod nas taj nema
::
:: Sve je normalno ali fan je uvek na 100%.(cak pored toga sto ima 4 pina nemoze da se kontrolise broj obrtaja cak ni iz rivatunera
peguar RE:Saske...ma djavola kod mene to moze 25.12.2008. 10:16 #85458

broj poruka: 332
Kod mene nema od toga nista, nema sta nisam probao, driveri koje sam koristio su i oni sa sajta proizvodjaca, i oni whql 180.48 sa nvidie a i ove 181.00 sto je neko nakacio neki dan na forum. Jednostavno nema nista za ventilator, za merenje temp. graficke sam nasao ali ovo ni za leka. Mislim da je stock cooler sranje iako ima 4-pinsko napajanje ili je karta neispravna ili moram da cekam novi riva tuner.

E SkyFire bas ovaj mi je bio zapao za oko mada jos uvek nisam siguran da li ima sve dodatke posto sam video da dodatak sa 4 rupice za srafljenje verovatno ti znas strucno kako se zove nema uvek istu dijagonalu, negde sam video na netu da ja ona 70 i nesto mm a na 8800gt je ja mislim 80 i nesto - lupam - neznam da li je za ovaj kuler specificno odredjena serija 8800 ili mogu sve uglavnom mi dade pun naziv pa cu ja kod dilera ovde u Valjevu videti koji to `more` da mi naruci.

SkyFire Re: RE:Saske...ma djavola kod mene to moze 25.12.2008. 17:14 #85504

broj poruka: 18472
Kod mene je recimo stajao na dijagonalu..Dva srafa ali je odlicno drzao..Inace ja kao sto rekoh sam imao 8800 GTS 512..Na GT mislim da staje full...Imas u pakovanju sve zivo,od sitnih srafcica do selnica pa sve do Fan Controller-a...Stvarno je Cooler dobar do eggsova!Ima lik u BG-u od koga svi taj Zalman nabavljaju pa ako ne nadjes javi se,tj ako se odlucis za kupovinu...

I Want to believe - The truth is out there

:: Kod mene nema od toga nista, nema sta nisam probao, driveri koje sam koristio su i oni sa sajta proizvodjaca, i oni whql 180.48 sa nvidie a i ove 181.00 sto je neko nakacio neki dan na forum. Jednostavno nema nista za ventilator, za merenje temp. graficke sam nasao ali ovo ni za leka. Mislim da je stock cooler sranje iako ima 4-pinsko napajanje ili je karta neispravna ili moram da cekam novi riva tuner
:: E SkyFire bas ovaj mi je bio zapao za oko mada jos uvek nisam siguran da li ima sve dodatke posto sam video da dodatak sa 4 rupice za srafljenje verovatno ti znas strucno kako se zove nema uvek istu dijagonalu, negde sam video na netu da ja ona 70 i nesto mm a na 8800gt je ja mislim 80 i nesto - lupam - neznam da li je za ovaj kuler specificno odredjena serija 8800 ili mogu sve uglavnom mi dade pun naziv pa cu ja kod dilera ovde u Valjevu videti koji to `more` da mi naruci
grr daj meni taj zelman, ako nije skup.. 25.12.2008. 20:09 #85517

broj poruka: 242
peguar imao sam palit 9800gt(svi hvale palit, pa ja kupio)kuler je odlican ali ima dve zice i radi ko mixer,pa sam ga vezao na 5v karta se nije grejala i radila odlicno
sad imam 4850 oni obicnu tanku i u udle bez zezanja sa rivom radi na 60 c, u fulu je 75c (i cuje se primetno ubrzavanje ventilatora).ja bi neki bolji kuler tih,za normalnu cenu.
mada i ovako radi stabilno,verovatno ima uticaja i kucishte antec 900

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs