Sta reci za ovu kartu? http://www.youtube.com/watch?v=IrFwPEulOxY Ima li ko iskustva sa palitom? Ima 2 ventilatora za hladjenje i moze da se klokuje preko prekidaca,no najbolje videti. Jeftinija je od ostalih.
Odlična kartica sa dobrim hlađenjem. Ja sam jurio po celom gradu i nisam je našao. Ima samo 512 MB modela. Bar je tako bilo kad sam ja jurio. I onda sam našao 4850 X2 i reko DAJ!
Obrati pažnju da nema klasičan TV izlaz neko native HDMI. I samo jedan od dva netilatora može da se kontroliše. Drugi ima sam dve žice i konstantno se vrti na max broju obrtaja.
Preporuka. Da sam našao 1GB model i ja bi je uzeo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ma u dilemi sam sto se tice samog PALITA,posto neznam kakav je kao brend. Dal uzeti asus ili gainward ili palit? Nije mi bitna razlika u ceni,sve ju u 20-tak eur.
Gainward je malo zakomplikovao sa njegovim modelima, jer GS 4870 imaju varijantu sa DVI + VGA + DisplayPort+ HDMI. Palit je fabrički overklokovan a i brand je `raspect`.
Uzmi Palit-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Zavisi koje modele tacno gledas!!! Ako gledas od Palita ovo od Asusa drk knight on Gaina pitaj boga... ne znam sve to jeslu slicni modeli al opeti zavisi koji gledas!!!
:: :: Ma u dilemi sam sto se tice samog PALITA,posto neznam kakav je kao brend :: Dal uzeti asus ili gainward ili palit :: Nije mi bitna razlika u ceni,sve ju u 20-tak eur ::
Vidiš po YouTube linku da gleda Dual Sonic Edition. Naspram toga, verovatno gleda Gainward GS. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Zavisi koje modele tacno gledas!! :: Ako gledas od Palita ovo od Asusa drk knight on Gaina pitaj boga... ne znam sve to jeslu slicni modeli al opeti zavisi koji gledas!! :: :: :: :: :: :: Ma u dilemi sam sto se tice samog PALITA,posto neznam kakav je kao brend :: :: Dal uzeti asus ili gainward ili palit :: :: Nije mi bitna razlika u ceni,sve ju u 20-tak eur :: ::
Pazi sam Radeon u full loadu troši malo više od 250W. Biće 500 dovoljno, al uzmi 600 neće ti biti žao. Za neke buduće upgradeove (Qxxxx), ili dodatne harddiskove. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
opaponovio si se!kako sljaka karta?dali je bucna?temp?poz
:: Odlična kartica sa dobrim hlađenjem. Ja sam jurio po celom gradu i nisam je našao. Ima samo 512 MB modela. Bar je tako bilo kad sam ja jurio. I onda sam našao 4850 X2 i reko DAJ! :: :: Obrati pažnju da nema klasičan TV izlaz neko native HDMI. I samo jedan od dva netilatora može da se kontroliše. Drugi ima sam dve žice i konstantno se vrti na max broju obrtaja :: Preporuka. Da sam našao 1GB model i ja bi je uzeo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.