Molim vas za malu pomoc... Imam graficku kartu AGP Ati Radeon 9600 128MB,hteo bih da je prodam i da doplatim za neku jacu isto AGP naravno,pa mi treba necija pomoc kako i gde bih to mogao da uradim ili ako neko od clanova foruma kupuje ili prodaje da mi se javi... I jos nesto...istu stvar bih uradio sa RAM memorijom,imam 2x256 DDR1,prodao bih to i doplatio za 1x1GB,posto na maticnoj ploci ima samo 2 ulaza za RAM! Ocekujem brz odgovor,unapred hvala!!!!
ćeš da se otvoriš za dve komponente grafiku i memoriju čisto da znaš da ti je daleko isplativija opcija da ploču,proc,memoriju i grafiku lepo zakitiš na oglas i kada to zalivadiš pazariš varijantu sa pci-e slotom i ddr2 memorijom. Iz dva razloga 1. ddr2 memorija je dva ipo puta jeftinija od ddr1 2. pci-e grafika iste klase je duplo jeftinija od agp + 3. brzina neke 64bit mašine na nekoj ddr2 i pci-e platformi (pa makar sa sempronom) će prešišati to što trenutno imaš + 4. Ako si nesrećnik sa nekom celerabom, nećeš izvući 50% snage nove grafike
Ma jebes zamene nebitno,samo da zavaljam ovu moju graficku pa makar i nesto bedno... A ram ko jebe... Ram cu da uzmem...znachi ta graficka kazem...dobro hvala!!! Jos kada bi mi rekao gde bih to mogao da nadjem,slabose snalazim sa tim stvarima,pa mi treba pomoc,neki link ili sajt neke prodavnice itd itd... Hvala unapred!
Majo sad sam video poruku,a kazi ti meni koliko ja kesa otprilike mogu dobiti za ovu moju kantu,evo reci cu ti neke osnovne komponente,i koliko kesa bi trebao da doplatim za sve to sto ti kazes... Naravno otprilike mi sve to reci... Inace moja kanta se sastoji od : Hard disc : 160GB Procesor : Intel celeron 2.6Gb RAM : 512 DDR1 Graficka : Ati Radeon 9600 128 MB Eto to je nesto osnovno... E da i imam lepo kuciste :D i kutiju od monitora!!!
Nisi rekao koja je ploca, a to je jako bitno, jer je za starije ploce 9600 sasvim ok. U svakom slucaju, menjanje cele konfiguracije ti je najpametnije. Cena?... zavisi koliko ti se zuri i kakav si trgovac... e da, i koliko je lepo kuciste :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.