PALITA IMA I JAKO JE DOBRA,GAINWAR JE OK SAMO SU IM COOLERI LOSI,SAPHIRE SASVIM OK,POWER COLOR I HIS SU JAKO RETKI NA NASEM TRZISTU
Ali asus je nabolji ja ima TOP 4850 ASUS 1GB DDR3 I BOLJA JE NAPRIMER U ODNOSU NA PALITA KOGA SAM IMAO PRE ALI DODUSE PALIT UGLAVNOM PRAVI NVIDIU, GAIWARD WISE NVIDIU NEGO ATI,SAPHIRE JE PO MENI POSLE ASUSA
ASUS HIS(jako retko i dobro npr. ICQ4 TWIN TURBO) SAPHIRE PALIT Gainward POWER COLOR JE SRANJE
Pufi,a zasto se ti stalno deres na nas forumase?!?!?!
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: PALITA IMA I JAKO JE DOBRA,GAINWAR JE OK SAMO SU IM COOLERI LOSI,SAPHIRE SASVIM OK,POWER COLOR I HIS SU JAKO RETKI NA NASEM TRZIST :: :: :: Ali asus je nabolji ja ima TOP 4850 ASUS 1GB DDR3 I BOLJA JE NAPRIMER U ODNOSU NA PALITA KOGA SAM IMAO PRE ALI DODUSE PALIT UGLAVNOM PRAVI NVIDIU, GAIWARD WISE NVIDIU NEGO ATI,SAPHIRE JE PO MENI POSLE ASUS :: :: :: ASU :: HIS(jako retko i dobro npr. ICQ4 TWIN TURBO) :: SAPHIR :: PALI :: Gainwar :: POWER COLOR JE SRANJ :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: ::
Pa tooooo,bre,Pufi,to sam mislio!!! Nepisano je pravilo da na forumima velika slova koristis kad hoces da naglasis nesto,ili istaknes deo recenice(kao povisen ton),a ako stalno pises velikim slovima to ispada kao da vices na sve nas......mala shala...pozzzzz
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: kao se ja to derem,da ne mislis to sto stalno palim velika slov :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.