Znam da je njeno vreme verovatno prošlo,ali kad vidim da u PC Centru košta 90E prosto ne znam da li ću odoleti.Da li je ovo dobra kupovina?Prosto ne znam da li postoji konkurencija za te pare.Šta vi mislite?
au...koji user...to je vrh karta, fabricki overklokovana sa Accelero kulerom...ne mos da omanes i daleko od toga da je njeno vreme proslo...8800gt i 9800gt su ti dve potpuno iste karte...samo su ime promenili...
Pozdrav ljudi ja sam kupio ovu karticu i-chili... i testirao je...kartoca ubija kako radi na 22 inca mon u fuul rezoluciji sve sam igrao igre koje postoje najnovije i svaku je izgurao na 1680x1050 sa najacim detaljima i anti analizingom od 16x .. prosto nisam mogao da verujem...opravdava svaki euro u ceni od 90 e Ja inace radim u PC Centru.... i prosto neverujem kakva joj je cena... ??pozdrav
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.