jel se isplati uzeti ovaj gore navedeni model kartice,i dati tih 25-30e. vise nego sto je cena klasicnih 4850 kartica? kakva je u stvari ta kartica? zanimaju me misljenja onih koji su imali iskustva i kontakte sa istom. razmisljam da prodam moju gigabyte 4850 (zalman) i uzmem ovu gore iz naslova! Da li se to isplati raditi?
ne isplati se jer dobijas malo u perfomansama,a doplacujes 30e,ta top verzija je samo overklokovana do max i nista vise.Ako oces da osetis razliku onda razmisljaj o 4870.
razlika u performaansama jako mala, a i obicna 4850 verovatno moze na te taktove a i vise, tako da se ne isplati. Ti vec imas 4850 ne znam zasto bi je menjao za istu kartu samo malo overklokovanu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.