Ovako,kupio sam vga kabl da bi povezao lcd sa mojom 9600gt.Usao sam u nvidia control panel na mom monitoru podesio clone monitor+lcd,podesio sam rezoluciju za lcd 1366x768 na monitoru mi je 1680x 1050 ali problem je na lcd-u.Kad pustim film donji deo slike mi je crn kao da rezolucija nije kako treba.A u startu mi je sve ok odnosno u windowsu.Probao sam sve ali nista ne vredi.Molio bih da mi neko pomogne.Hvala!
Ne mogu da se setim kako bese,ali cini mi se da ne treba ukljucivati `clone` vec na `dual veiw` treba izabrati drugi monitor(TV) i tu podesavati rezoluciju i osvezenje ekrana(extend. desktop)...A glavni monitor nema potrebe da diras... Zatim film pustis film,prevuces ga na drugi monitor i pustis full screen...Znam da je bila neka glupa caka oko tog pustanja filmova sa Nvidiama,ali nisam to dugo radio... Bio je i problem oko pustanja titlova na drugom monitru sa `clone`... Probaj ovo proceprkaj malo po `Video & Television` opcijama. Ili jednostavno prikljuci TV na HDMI...Morace da ga prepozna kako valja bez ikakvog podesavanja.
A da pustiš clone pa na oba 1366 x 768 ? NVidia baljezga u tim podešavanjima, full screen video overlay, extended itd....MOgla bi nVidia-a malo da poradi na tome. Kartice nisu samo za igranje, ako već ima 2 x DVI + TV OUT, namestite to da radi kako treba. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: jedino da kupim HDMI kabl i konektor HDMI-DVI.Probao sam i ovo sa dualwiev ista stvar :: :: ::
Graficka taj tv kapira kao jos jedan monitor koji je povezan. Znaci ako radi jedan mora i drugi. Sto se tice povezivanja 2 `monitora` ... kuci imam kombinaciju monitor+LCD tv (extended) i 8800GT. Nikakvih problema nema. U display settigns kliknes na sliku monitor 2... i podesis razoluciju.... nema greske. Ako oces da gledas filmove prevuces prozor na TV i kliknes full screen. Kod mene na Samsungu ima opcija auto... kalibracija slike...
kapiram ja , tebi ili je tata ministar ili se bavis prodajom narkotika, predji na ATI , pa covek mozda nema love na primer najlakse je pametovati kad si pun ko brod ili na tudjim jaslama , daj coveku savet kad te lepo pitao ako neznas preskoci temu
:: kapiram ja , tebi ili je tata ministar ili se bavis prodajom narkotika, predji na ATI , pa covek mozda nema love na primer najlakse je pametovati kad si pun ko brod ili na tudjim jaslama , daj coveku savet kad te lepo pitao ako neznas preskoci tem Skroz si promasio...Uopste nema potrebe za svadjom.. :))) Eseses je okoreli ljubitelj Nvidie...I vise puta je kritikovao ATI drajvere pa je ovo sad ironicna situacija... I ovo je bila za*ebancija na tu temu...Naravno da niko nije lud da menja grafiku zato sto ne moze da podesi sliku na TVu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.