sam video pored drugog Viewsonic modela koji ima 22` i primecuje se razlika u velichini. Inache je monitor lep, samo izgleda mnogo usko...otkud znam Ako ti velichina odgovara, uzmi ga.
Ja planiram uskoro,naj verivatnije njega da kupim,mada se bas nesto i ne pitam(eh,desu momacki dani) pa ako ti nesto bude znacilo za 10-15 dana,javicu!!!!,pod uslovom da dobijem zeleno
Ali, najbolji rezultati u igrama su postignuti sa AMD procesorima. Naime, moj drug je pre preso Wolfenstein na AMD-u nego drugi na Intel-u
Monitor je super za ulozeni novac.Prikaz boja je veran.Horizontalni ugao je odlican,vertikalni za nijansu slabiji,ali to nije problem.Pre ovoga sam imao CRT i mogu reci da se razlikuju samo u uglu gledanja.U totalnom mraku je jako prijatan i nije naporan za oci.U 1680x1050,slika i text su savrseni.Na fabrickim podesavanjima je sasvim OK,samo sam smanjio brightnes i contrast.Nisam se igrao sa kalibracijom,za sada nema ni potrebe.Garancija je 3 godine,zero dead pixel,odnosno 3 subpixela.HD video je savrsen ali nije problem ni za losije snimke.Company of Heroes izgleda fenomenalno u 1024x768 tako da nema potrebe da se brinu oni kojima je ovo rezolucija za igranje zbog graficke karte.Odziv je fenomenalan,nema kasnjenja,utisak je kao da ste ispred nekog CRT-a.Radnog prostora ima na pretek.Mislim da Samsung T220 ne opravdava razliku u ceni iako je u kombinaciji sa dobrim panelom za nijansu bolji od ovog viewsonic-a(uglovi gledanja,pozadinsko osvetljenje).Samsung je kod mene ispao iz igre pre svega zbog razlicitih panela koji mogu da vam zapadnu i zbog nerealno vise cene.Ovo je cisto moje subjektivno misljenje.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.