Pozz svima!!!! Nigde nista ne pronadjoh o Samsung 2223nw. Kosta atm negde oko 13000din?! Vredi li nesto. Da bude jasnije kakvi su mi prohtevi, recimo, bio sam zadovoljan svojim bivsim Samsungom 940n. Max limit mi je 190e, pa ako ima predloga nekih, do te cifre sam spreman da idem.
Nategni se malio i imas najbolju Samsungovu 22``-ojku na trzistu! Mislim da vredi potruditi se...Monitor je boli glava!
I Want to believe - The truth is out there
:: Pozz svima!!! :: Nigde nista ne pronadjoh o Samsung 2223nw. Kosta atm negde oko 13000din?! Vredi li nesto. Da bude jasnije kakvi su mi prohtevi, recimo, bio sam zadovoljan svojim bivsim Samsungom 940n. Max limit mi je 190e, pa ako ima predloga nekih, do te cifre sam spreman da idem.
Skupljaj pare i kupi t220.Ja sam isto hteo da kupim 2243nw,ali kad sam video T220 kakvu sliku ima i kako je lep,nije mi bilo zao sto sam dao pare za njega.
Mislis Samsung 2233BW.Samo sto T220 ima 2ms a 2233bw 5ms,ostalo im je valjda isto.Sad, kupi onaj koj ti se vise svidja,neces pogresiti ni kod jednog ni kod drugog jer su vrh monitori.Ali T220 je najbolja Samsungova serija.
:: Samsung 2232BW isti je kao T220 samo drugacije izgleda, a mislim da je jeftiniji :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.