Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Adaptive Antialiasing - za ATI gejmere
STRANA 1 OD 1
ivikit Adaptive Antialiasing - za ATI gejmere 15.12.2008. 01:48 T13795

status: user
broj poruka: 264
Da li ovo ukljucujete u ccc? Cini mi se da znacajno obara performanse pa da li ga drzati disable ili na performanse? Sta radite sa triple buffer i Smooth vision high quality AF - ON ili OF? Posto toga u vecini igara nema, AA i AF moze u okviru igre. Da li ukljuciti AI?Ukratko da li ostavljate kako je instalirano ili predefinisete i na koji nacin? Drajveri su serije 8. Tih par opcija nema na nvidjia control panel i kartama. Ubedjen sam da ati ima bolju sliku sa slicnim performansama
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 15.12.2008. 05:03 #83940

broj poruka: 12796
Mozes da budes ubedjen koliko hoces, nista dok ne postavis masinu do masine i vidis...

DmasteRNo1 Ček` malo 15.12.2008. 08:39 #83948

broj poruka: 6102
Jesi li ti to mislio na profil za određenu igru, ili misliš da sve to uključiš da radi sve vreme? Ovo drugo ti je potpuno besmisleno, samo ćeš da ugušiš grafičku, a verovatno i ostatak mašine. Ja recimo, pravim profile za video igre iz ATT-a, i to uglavnom za one koje ne podržavaju AA i slično. U novijim igrama podešavanja vršim iz same igre. Ja sam slikom na koju daje moj Radeon zadovoljan, a za GeForceve ne znam i ne zanima me.

ivikit Ma ne 15.12.2008. 14:51 #83974

broj poruka: 264
Ja pitam da li u CCC treba da ukljucim Adaptive AA i na koliko? Isto tako da li stavljam HQ-AF i Catalyst AI? Zanima me i da li se u igrama na ATI stavlja ona opcija HDR? To je ono sto me zanima za brzinu.

skar re... 15.12.2008. 16:12 #83981

broj poruka: 3992
zanci u ccc mozes da podesis na quality i performance, a najbolje je da stavis balanced
iskreno ja to nigde ne ukljucujem jer razbija koliko smanjiva performanse
sto rece DmasteRNo1 ja sam extra zadovoljan radeonom i njenom slikom

RAD JE OD COVEKA NAPRAVIO MAJMUNA
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs