Kad upalim komp pocne ucitavanje Windowsa (Vista 64bit) pojavi mi se plavi ekran (blue screen uhhh) i prijavi gresku neki fajl ati2dvag??? I svaki put tako resetuje se komp i posle sve normalno radi.
Catalist 8.12 sveze skinut Vista 64bit sveze instalirana
Intel Q9300 Asus P5Q 4X2gb Gail Black dragon Gainward 4870 Golden Sample 512mb PSU Chieftec GPS 550W ABA Asus VW222S
update-ovo sam i bios ploce (najnoviji 1611 ver.) Skinuo sve moguce nove drajvere....
i nista isti problem!
Jel ima neko resenje? Jesu drajveri u pitanju ili Graficka?
Ja sam stavljao kod drugara na Vista 64 SP1 Intel 9550 sve je bilo ok.Mozda ti treba neki novi netframework koji dolazi sa SP1 za Vista.Ali dok se ne snadjes idi na roll back driver i vrati staru verziju.
E ovako imas par resenja: 1. da zamenis maticnu plocu posto ti se kolje sa ati drajverima, 2. da koristis samo xp posto sa njim retko ima problema, 3. da zamenis graficku za neku nvidi-u.
Napisao sam kolega posto imam apsolutno isti problem i istu karticu.Pogledaj moj post `Cudni problemi sa 4870 gs` i sve ce ti biti kristalno jasno.A ako u medjuvremenu naletis na neko resenje zamolio bih te da ga podelis sa drugima jer masa ljudi ima isti problem.Posto sigurno resenje za ati3dvag.dll ( valjda se tako pise ) za xp postoji ( nisam siguran za vistu ).Problem postoji vec godinama i o tome cute i intel i ati!Pozz
Ovako instaliraj najnoviju Vistu Ultimate 64-bit PRVO URADI update sistema i kada se sve zavrsi tek onda instaliraj SAMO DISPLAY DRAJVER nikako CCC i to 8.12 jer su izgleda u njemu resili pomenuti problem ( pogledaj change log )!!!Ovo bi trebalo da resi problem sa ati2dvag.dll i sa atikmdag!Probaj jos da instaliras najnovije drajvere za tvoju maticnu plocu i za zvucnu karticu!A ako nista od toga ne pomogne uzmi lepom taj H****I ati i sutni ga u kantu!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.