Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
HELP!
STRANA 1 OD 1
Shooter HELP! 13.12.2008. 23:05 T13763

status: user
broj poruka: 52

Desava mi se u Live For Speed i GTA IV da slika pobrljavi odjednom do cega to moze da bude? promenio sam cak i driver za graficku formatirao pc kompletno sve i opet isto tackice neke sve izlaze ljubicaste zelene kockice i treperi onako brljavi sliku baguje se ! i kad resetujem komp uredu je jedno vreme pa opet isto...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Gledajući u pasulj 13.12.2008. 23:10 #83740

broj poruka: 3742
vidim da je problem u komšiji koji je bacio magiju preko wirelles mreže na tvoj računar!!! Daj napiši koje komponente poseduješ!!!

BTW može biti sve, napajanje, kartica, ploča, memara...
a sta ti ja znam...

Shooter Komponente 13.12.2008. 23:44 #83749

broj poruka: 52

Mainboard: Asus P5E, CPU E8400, GPU 9800GX2, Memory Kingstone HyperX 4GB DDR2, Chieftec 750W Power Supply i to mi se poslednjih godinu dana nije desavalo sa istom konfig. od kad sam install GTA IV pocela su ta sranja posle pustim i LFS i tamo brlja pa kad reset Pc onda je sve kao ok.. a sta ti ja znam... :D
TheGame Re: 14.12.2008. 00:29 #83752

broj poruka: 719

Isto sranje se i meni desava....ali znam da nije do konfiguracije zato sto mi se samo desava u GTA 4...I ne cudi me sobzirom koliko je igra neoptimizovan...Ali prije ce biti da je do patcha...Otkad sam njega instalirao pocele su da mi se desavaju takve stvari..(makar je tako u mom slucaju)...Ima li neko resenje problem....

Core2DuoE6550
Gygabyte EP31-DS3L
Saphire 4870 512 GDDR5
OCZ MODXtream 600W

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs