Hteo bih da uzmem ovaj monitor ali mi nije jasno kako je on full hd kad u njegovoj proizvođačkoj specifikaciji piše 1680 x 1050 ?? `...The T220HD features a built-in full HD 1080p digital HDTV tuner, so you can watch both TV and HDTV` piše na sajtu. Može li neko da mi objasni... da li on izbacuje 1920 x 1200 kad uključiš tv tjuner a signal sa pc cepa u 1680 x 1050 ili negde pravim ja grešku... malo sam zbunjen.
Hm! Sve mi to malo cudno sa rezolucijom. Generalno na samsungovom sajtu za model T220 lepo pise da podrzava 1680x1050 i to je to, ali ovaj model je sa tv tuner-om, i iskreno ja mislim da on ne prikazuje fullHD rezooluciju jel je ocigledno isti panel kao i kod modela T220, samo sto ovaj ima tuner. Ja licno mislim da je to nekakav marketinski trik, jer da podrzava 1920x1200 za tuner(sto je apsurdno za nase trziste) sto ne bi podrzavao i za PC!?
`The T220HD features a built-in full HD 1080p digital HDTV tuner` sto bi verovatno znacilo da je tuuner HD, ali panel je ogranicen rezolucijom i to je to, to ti je isto kao sto i ja kuci na mom 32` lcd-u pustim preko kompa fullHD sliku koja ima vecu rezoluciju, ali to ne predstavlja nikakav problem za gledanje, izgleda savrseno i na toj manjoj koju moze da prikaze sam lcd tv.
EDIT BTW! Nema sta, rezolucija je definitivno kao sto rekokh 1680x1050, i na samsungovom sajtu pise lepo kompletna specifikacija:
to sto pise da ima 1080p tuner, ne znaci da moze da prikaze toliku sliku, vec da moze da primi i obradi signal te rezolucije i onda ga skalira u svoju native rezoluciju... ako hoces full HD, onda uzmi T240...
Razlika u ceni između ova 2 (T220/T220HD) odnosno 4 monitora (T220/HD-T240/HD), ide definitivno u korist T220 pa ako ti zapne kvalitetniji tjuner može za razliku da se uzme Leadtek PVR3000. Danas mi je ponuđen na nekoj akciji za 195.- plus 8% pdv... KUPLJENO !!! Kakva je danas situacija... teško da će mi HD tv tjuner zatrebati skorije :)
Pozz svima.
p.s THX Saske & Shone !!!!
p.s.s - jedino mi se sviđa što verzija HD ima toliko konektora, tako da se može povezati na većinu hifi audio/video uređaja.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.