God day,ovako problem je sledeci:vecinu naj novijih radeona mogu da nabavim,medjutim nikako ne mogu(preko grane mi ne odgovara)HIS HD4850IceQ4 Turbo. Pa ako neko od vas zna gde se kod nas moze naci doticna karta i po kojoj ceni?,nek se javi.Samo da napomenem ne trazim samo firme,u stvari vise bih voleo da je privatno lice.
Pazi nisam dugo aktivan na ovom forumu pa naj verovatnije nisi video moje postove.ja imam 4870x2 i za vecinu stvari koje sam pitao nisu se odnosile namoju mashinu.Ova grfika je za prodaju.Pozdrav
Na leb da me mazes.E sad ozbiljno ja se bavim prodajom i ne pada mi na pamet da iko uperi prst u mene a kamoli da me javno prozivaju kao doticnog Ljubisu.Kada sam vec kod toga,dovoljno je jedan takav da i ovako ogorcene ljude na dil preko kurirskih sluzbi totalno odvrati od toga.Pozdrav i izgleda nista od His-a.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.