Pa ako si hteo bas da igras lagodno onda ti mnogo para i treba...Ono sto pouzdano znam ako imas recimo monitor od 22` sa rezolucijom od 1680 x 1050 GTX280 ima da proguta lagano Crysis i u to lepom FPS-u a da stim ne mislim na minimalnih 20-25 vec 40 FPS i na dalje...E sad vidi dal ti se isplati bacati toliko para zbog jedne uglavnom neoptimizovane igre?!
I Want to believe - The truth is out there
:: KUPIO SAM DANAS ASUS 9800GT 512 BM 256 bit (150 EURA) I NE MOGU DA STAVIM NA VERY HIGH.... PA KOLIKO JOS PARA DA BACIM...
Ja se NIKAD ne mesam u bilo kakve svadje i prozivke ovde na Berzi,ali ti Samire stvarno imas problema sa stavom i ponasanjem!!! Jel tesko shvatiti da decko jednostavno ne zna neke stvari, pa zato je pitao na Berzi sta da radi. Najlakse je ismevati nekog ko nezna a ima zelju da nauci!!! Stvarno dno!!!
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: To što si ti kupio je realno kurac od grafičke :: A ta priča sa DirectX 10 je kurac svima nama od Microsofta :: :: `instaliram directx 10 ali se nista ne desava... :: - ova ti je stvarno jaka...pogledaću te kao što majka pogleda svoje debilno dete :: :: Peace
Ovakve uvek treba psovati jer to i zasluzuju...Decko je fino pitao a vidi kako se on ponasa...Nemoj jos i ti da dolivas ulje na vatru....
:: Sto bre psujete toliko mamu vam jebem !!?!? :)))) :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Meni je igra super, samo je kratka, inace i na medium setovanjima izgleda extra, bolje od mnogih drugih igara, gamplay je odlican, pored nje, obavezno odigraj COD 4 i COD 5(sam vrh).
:: Sto bre psujete toliko mamu vam jebem !!?!? :)))) :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Iako je stvarno preterao i to ne znam stvarno koji mu je q ali ti ga brate ukenja...Jes` da si me nasmejao ali...
I Want to believe - The truth is out there
:: ode forum u q.. :: @Zeljko :: Banuj siptara :: :: - - - - :: :: :: Sto bre psujete toliko mamu vam jebem !!?!? :)))) :: :: :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: :: :: ::
I ja umem da upotrebim ružnu reč ovde na forumu, ali ne na ovakav način. Takvo ponašanje stvarno nema smisla. DirectX 10 ima u nekoj hakerskoj verziji za XP, ali se pametni neće sigrati sa njim. Što se Krajsisa tiče, `beš igru za koju moraš da baciš silne pare, da bi u njoj iole uživao.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.