Molim vas za misljenje,dvoumim se oko ova dva monitora.Da li neko ima iskustava sa monitorima od 23 inaca i odnosom starna 16 : 9 rezlucijom 2048 x 1152 ili pak kupiti samsung t220 sa rezolucijom 1680 x 1050.Racunar koristim pretezno za filmove a odigram i po koju igicu.Kad smo kod rezolucije interesuju me i HD filmovi.Sta je bolje i kvalitetnije? unapred zahvalan
ja imam t220,monitor je fenomenalan prosto prelepa i slika i izgled.22` je taman i za filmove i za igrice.Isti su paneli na tebi je da izaberes koji ti se vise svidja.
nije los taj viewsonic,mada je po meni t220 lepsi i bolji.Uzmi njega i ne razmisljaj.Samo pitaj u prodavnici kad kupujes t220 da ti ga upale da nema mozda slucajno dead pixels.
Ja brate imam t220 i mogu reci da je monitor savrsenstvo za filmove i igre !!! Ja sam mislio neki viewsonic nesecam se modela ali na kraju sam ipak uzeo ovaj i nisam dobio sa mrtvim pixelima.Mislim da takvih modela vise i nema...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.