8800GTS 320MB pravi problem. Naime, mogu svaku igru da igram u 1680x1050 na svim najvisim detaljima, ali cim upalim i malo antialiasing, pocne da secka. To se dogadja cak i na 800x600. Probao sam da menjam frekvenciju, reko` mozda je nestabilna(jer je bila malo overklokovana), ali se isto dogadja i na 630/1370/1830 i na 350/ne znam/1100. Procesor je intel e6420 na 4*800, 4x1 GB ddr2 geil ultra na 800, cooler master real power 650w. Temperatura kartice je 62 stepena i nikad ne prelazi.
u Control Panelu VSync Enabled ili Disabled i probaj da ga menjas...jer oni zajednu znaju da prave problem ili probaj sa novijim drajverima...ako ni to ne pomaze verovatno neka greska u memoriju!!!Poz!!!
Ja sam do juce imao isti problem. Da li si mozda instalirao nove drajvere i ako jesi izbrisi i skini sa sajta proizvodjaca, a pre toga probaj mali experiment u toku igranja kad pocne da jebava brzo izadji iz igre u desktop i vrati se i ako nastavi normalno onda su definitivno drajveri ja sam se ubio oko ovog problema dok nisam skinuo drajvere sa sajta prozvodjaca. Drajveri koji su me jebavali su 180.48.Sad koristim 177.xx i rade super.
:: Ja sam do juce imao isti problem. Da li si mozda instalirao nove drajvere i ako jesi izbrisi i skini sa sajta proizvodjaca, a pre toga probaj mali experiment u toku igranja kad pocne da jebava brzo izadji iz igre u desktop i vrati se i ako nastavi normalno onda su definitivno drajveri ja sam se ubio oko ovog problema dok nisam skinuo drajvere sa sajta prozvodjaca. Drajveri koji su me jebavali su 180.48.Sad koristim 177.xx i rade super :: :: ::
pre sam imao 177. pa sam updateovao na ove i isti problem se dogadja. taj izlazak na desktop nista ne menja.
Možda mučenica riknjava. Meni trenutno stoji na 650/950/1500 i sa AA mi radi najnormalnije. Temperature su mi malo jače nego kod tebe, ali šljaka. Model je inače Asus-ov, a driver je 180.84.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Možda mučenica riknjava :: Meni trenutno stoji na 650/950/1500 i sa AA mi radi najnormalnije. Temperature su mi malo jače nego kod tebe, ali šljaka. Model je inače Asus-ov, a driver je 180.84 :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Isto asus, isti driveri...Ne verujem, cim moze da pusti na 1680x1050 na maksimumu, zasto ne bi mogla da pusti antialiasing na 800x600.i problem traje vec dva meseca, do sada bi riknula odavno...
:: A jel ti za svaku igru AA pravi problem ili za neku konkretno :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
:: Probaj sa vraćanjem clocka na default, pa pokreni neki test, naravno sa upaljenim AA, da vidiš šta se dešava u tom slučaju :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.