Ne bih vas davio sa ovakvom temom ali nisam mogao da pronadjem na forumu nesto slicno.
Koju biste mi TV karticu preporucili (da ima FM). za gledanje obicne kablovske tel. ponekad bi nesto i snimio. (da li sve ove kartice snimaju u nekompresovanom formatu pa mora da se koristi eksterni program za kompresiju (i koji program za to preporucujete?) ili ima neka koja snima direktno u Divx)
Kartica je extra! Prijem signala i slika su odlicni! Odlicno radi i u XP-u i u Visti! :) Ima podrsku i za Windows Media Center, ako imas XP Media Center Edition ili Vistu Home Premium/ Ultimate. Ima i FM i odlican daljinski (Microsoft Certified Media Center Remote) . Ja sam imao gore navedenog Leadtek-a pa sad ga brze bolje zamenio za ovo.
Još jedan glas za Leadtek TV2000XP Expert. Takođe nema nikakve probleme sa Vistom (x64) ima FM tjuner i radi ko bombona. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nisam retarda ali ne mogu da provalim razlike izmedju Leadtek TV2000XP Expert
i LEADTEK Winfast TV2000XP Global osim u ceni i nekim programima koji idu u pakovanju sa Expert verzijom, koji mi ne trebaju... a 1000 din nije zanemarljivo :)
Expert je Global sa malo više softvera. Ako je uzimaš za gledanje TV-a i slušanje radija - ne isplati se kupovati i softver koji možda nećeš koristiti.
Kupovao sam i jednu, i drugu, na osnovu toga pišem.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.