narode imam 4850 ASUS Top 1GB DDR3,i interesuje me da li je 3850X2 bolja od nje i koja je razlika,posto imam neku razumnu ponudu pa ne znam sta da radim
da,ali sta ces da radis posle sa tom 8600gt jos je i ddr2,ona ce samo da skuplja prazinu jer ne mozes da je prodas za vise od 30e,jedino ako oces da je prikacis na drugi komp.
Ma jok bre kad na tu 8600gt nakaci (nekako) stapic od sladoleda i ako mu je stranica kucista otvorena moze da je (mislim na 8600gt) koristi kao lepezu za dodatno hladjenje komponenti.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: da,ali sta ces da radis posle sa tom 8600gt jos je i ddr2,ona ce samo da skuplja prazinu jer ne mozes da je prodas za vise od 30e,jedino ako oces da je prikacis na drugi komp :: :: ::
sto neko rece oce grdno da te z**ebe taj asus je vrh...
:: narode imam 4850 ASUS Top 1GB DDR3,i interesuje me da li je 3850X2 bolja od nje i koja je razlika,posto imam neku razumnu ponudu pa ne znam sta da radi :: :: Hvala!!!!!!!!!!!!! :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIFE
Broj postavljenih tema: 60401. Broj poslatih odgovora: 647511. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.