ako moze neko da mi kaze nsto vise o Sapphire Radeon HD 2600 XT X2 grafickoj kartici. Konkretno me zanima koliko je to staro (prodaje jedan lik polovnu),i koja je max cena za ovu polovnu kartu? I jos nesto (za mene i najbitnije),da li je bolja od 4850 serrije?Ja imam gigabyte 4850 sa zalmanom.Da li da je zamenim za ovu gore?Ima li smisla? Hvala vam unapred na odgovorima. mozda je debilno pitanje,ali malo sam tanak sa grafikama...hvala :)
da li ti si lud...2600XT ima 120 shejdera...x2 i ma 2x120=240 shejdera koji jos pored toga rade u krosfajeru sto znaci da performanse nisu 2x2600xt nego nekih 1.6x2600XT u najboljem slucaju...4850 je dve generacije novija i ima 800shejdera, dosta je optimizovanija i u apsolutnom svakom pogledu daleko bolja...jos ta tvoja ima i zalmanov kuler i nema nikakvih pregrevanja tako da ne znam sta dalje da ti pricam...ni ne pomisljaj na zamenu...
koja je cena 4850x2 nema je kod nas,izgleda da je rode nisu donele
:: Ta tvoja je bolja tako da nema smisla da je menjas! Eventualno za 4850x2, ali za tu nikako!!! Kazi mi koje su ti temperature na toj grafi i jel tiha? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.