Imam jedan problem.Kockica velicine 1cmx1cm mi treperi u gornjem desnom uglu,samo dok igram fallout 3 i far cry 2,ali ne u CoD5. Imam graficku 8600gt sonic + procesor intel e2160 Monitor je LG 19 incha wide.To se kao sto vec rekoh javlja samo u te 2 igre,imam instaliran 180.84 drajver,a i sa proslim je treperilo u far cry.Cak i kad spustim podesavanja.Jel se neko susretao sa ovim? Pretpostavljam da je problem softverske prirode. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Kupi AMD-ATi mašinu i sve će lepo da radi :-))). Far Cry 2 sam probao, radio je lepo, bez deformita, ali mi se igra ne sviđa. Fallout igram tranutno i sve radi lepo. AMD 6000+ + 3870 + Samsung 22`. A je l` ti ono beše iz Sremske Mitrovice ili okoline?
Da iz SM,ovde deru,a i sad cene nisu povoljne,cekam pa da uletim,sledeca graficka je ATI,iako sam fan nvidie dzep je vazniji. @Max Imao sam i raniji drajver,i opet je treperilo,ali ne u svim igrama,samo ove 2. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Kad nešto kenjka, onda ono ne gleda da li imaš Intela ili AMD-a, nVidiu ili ATi-ja. U poslednje vreme se nešto mnogo proseravaju sa ovim video igrama, pa nas većina ne može da ispuni ni osnovne hardverske, a izgleda ni softverske uslove da bi ih igrali kako treba. Jes` da su u Mitrovici skupi, ali dok ja odem do Beograda, troškovi puta i ostala sranja me izađu više, nego razlika u ceni hardvera koji hoću da uzmem. Dobro je znati da na Berzi ima i kolega iz SM-a.
Pozdrav,nisam znao da nas toliko .D. Ma nije da mi smeta sada.Resio sam pecinskim sistemom,okacio parce papira,jer inace jako bode oko,zivcira vise od flesa u CoD4.Dok ne skontam sta je,sad cu probati i GTA4 ovih dana pa cu videti.Ja ne znam,kad odem do odredjenih radnji,ajde necu pominjati kojih,gledam cene i smejem se.Koga oni zavitlavaju?U Beogradu moze bar za 20E jeftinije vecina komponenti da se nadje.Jedino sam dobro prosao za monitor u SM,ostalo je sve iz Eurolinka(koji koliko znam vise ne radi). What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.