Sta mislite sta bi bolje pasovalo na 5000+(na 3,2) i 19-icu(lg1900j) ,znaci max rez 1280x1024,uglavnom za igrice? 1. Safirova 4850 toxic 512 (675,2200) 2.asus 9800gtx+ 512 dark knight (738,2200) obe su u varijanti za istu cenu ,oko 140.Licno sam bio za Gainward 4850 golden sample ali je bezobrazno skup tako da im je ostala ova druga varijanta. Hvala svima na odgovorima. p.s. batalite botlnek i sl. jer ce verovatno menjati za par meseci na nekog fenoma,i da monitor ostaje isti ,znaci 1280x1024.
znaci grafike su ti slicnih,maltene istih performansi neces pogresiti ni jednuda uzmes,ali posto ti je sve amd i planiras i phenoma onda bolje uzmi ati
Ja imam Gainward 4850 obicnu, na 1280X1024, samo Crysis ne radi na Ultra high, on radi na high, ali moze pola detalja na ultra, COD5 60fps sve do kraja,...
Iako su karte sličnih performansi, složio bi se sa Skarom - dakle 4850. A što se drajvera tiče, instaliraj samo Katalist, najnoviji naravno, bez kontrol centra i ne hakeriši sa njima, ATT-om, RivaTunerom i sve će lepo da ti radi.
Taj Sapphire 4850 Toxic, se teško nalazi, kao ima ga kao što ima stanova po oglasima, `Samo vi nazovite`..... Ako si je zaista našao, rezerviši i kupuj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Piki, kako 5000+ na 3,2 ja sam uspeo maksimalno da dostignem 3 da radi normalno, sve preko toga je bilo nestabilno. Da nemas 5000+ Black Edition? Ili da mi prodas foru kako si to postigao? :)
procesor jeste black edition samo mnozilac promenjen i trunku napona dodato.Hvala svima na odgovorima resio da sacekam jos koji dan pa sta bude, posto mi drugar stize iz Beca jedino sam hteo da uzmem kod nas zbog garancije ali ajde sacekacu jos malo ,kao ide njihov bozic ovi nasi dolaze kod nas ,bice zivih evra mozda padnu cene (verovatno nista od toga ali ajde) ako nista kupice mi ortak ,jedino mi zbog garancije al jebi*a. Hvala jos jednom i pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.