Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
PCI-E x16 graficka u PCI-E x1/x4 slot
STRANA 1 OD 1
BEmpire PCI-E x16 graficka u PCI-E x1/x4 slot 05.12.2008. 10:58 T13566

status: user
broj poruka: 439
Razmisljao sam kako da stavim dve graficke na plocu,posto imam samo jedan slot za graficku a pci-e x1 karte tesko naci a i dosta su skuplji od obicnih,a hocu da napravim kombinaciju za Phys X i onda na netu nasao neverovatnu resenje....!!!

Pogledajte na: http://www.tomshardware.co.uk/forum/249291-12-card

Zanima me da li vec neko probao?I da li na ovaj nacin radi nVidia Phys X?
Ako uspem da nabavim kartu,javit cu sa rezultatima...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 05.12.2008. 11:16 #82021

broj poruka: 1117
He :)
kad smo mi to ovde radili...ima sigurno jedno mesec dana...MACHIN je uspesno to odradio ali sa PCIx8 slotom koji iz ko zna kojih razloga radi kao X4, ali ta ideja 100% funkcionise...

Overclocking is the way of life!!!

MACHINE ... 05.12.2008. 11:33 #82026

broj poruka: 5710
Da, Saske je bio idejni tvorac...uz malo kopanja po netu nasao sam textove koji opsiuju slican proces, performanse...nije bio isti slucaj kao kod njih ali dovoljan za analogiju. Dovoljno sto je Saske pomenuo `usek` na slotu...dalje je islo samo...

Imas par tema o tome kako se modding odvijao i kako zavrsio...bez bespotrebne bombasticnosti

A N G E L

blackwolf - - - - - - 06.12.2008. 02:34 #82151

broj poruka: 1506
Zar nije NVidia izbacila neki drajver nedavno koji omogućuje PhysX na svim novijim grafičkim karticama bez potrebe za kupovinom posebne PhysX kartice.
Black Wolf

MACHINE Re: - - - - - - 06.12.2008. 11:37 #82167

broj poruka: 5710
Jeste kupila PhysX, i ima podrska u softu ali to nije isto...jer ovde ima geometrijski procesor

A N G E L

:: Zar nije NVidia izbacila neki drajver nedavno koji omogućuje PhysX na svim novijim grafičkim karticama bez potrebe za kupovinom posebne PhysX kartice
:: Black Wolf
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs