Razmisljao sam kako da stavim dve graficke na plocu,posto imam samo jedan slot za graficku a pci-e x1 karte tesko naci a i dosta su skuplji od obicnih,a hocu da napravim kombinaciju za Phys X i onda na netu nasao neverovatnu resenje....!!!
He :) kad smo mi to ovde radili...ima sigurno jedno mesec dana...MACHIN je uspesno to odradio ali sa PCIx8 slotom koji iz ko zna kojih razloga radi kao X4, ali ta ideja 100% funkcionise...
Da, Saske je bio idejni tvorac...uz malo kopanja po netu nasao sam textove koji opsiuju slican proces, performanse...nije bio isti slucaj kao kod njih ali dovoljan za analogiju. Dovoljno sto je Saske pomenuo `usek` na slotu...dalje je islo samo...
Imas par tema o tome kako se modding odvijao i kako zavrsio...bez bespotrebne bombasticnosti
Zar nije NVidia izbacila neki drajver nedavno koji omogućuje PhysX na svim novijim grafičkim karticama bez potrebe za kupovinom posebne PhysX kartice. Black Wolf
Jeste kupila PhysX, i ima podrska u softu ali to nije isto...jer ovde ima geometrijski procesor
A N G E L
:: Zar nije NVidia izbacila neki drajver nedavno koji omogućuje PhysX na svim novijim grafičkim karticama bez potrebe za kupovinom posebne PhysX kartice :: Black Wolf :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.