neznam sta da radim,i koliko bi kostala sada ? imam je manje od godinu dana a mnogo sam dao para za nju pa da li mi se isplati da je prodam ili ne i koju drugu da uzmem ako da???
kad pogledas da ati 4670 dere tog geforca, a ati kosta negde oko 6k,a imas i 3850 kji je oko 5.5k palitov i bolji i od 4670 i od 8600gts(bar 2x) zaista neznam kako bi ti se ispaltilo da prodajes kad predostavljam da si ga platio bar 100e, a sad kartice od 60e ga razbijaju. Sam mozes da zakljucis koliko bi realno vredela tvoja kartica sad... Nazalost takava je situacija ja da sam na tvom mestu vozio bi je jos pa bas kad zastari ti je zameni...
sve zavisi od toga u kojoj rezoluciji igras...ako je to standardnih 1280x1024 onda mislim da ces i dalje moci sve da poteras na High settings-ima ali bez AA...u sustini sve ce i dalje dobro da radi sa tom karticom... da sad bilo sta kupujes, nekako se ne isplati...sve ove cene sto ti navode u prethodnim postovima su totalno netacne, jer od kad je evro krenuo da skace, prodavci su masovno krenuli da divljaju sa cenama... ako je prodajes, mos da uzmes 50e...to ti je sto ti je...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.