da se vecina stvari narucuje retko ko ima sve na licu mesta, ali moze da se desi. Najbolje da pozoves telefonom i pitas dal imaju to i to i odes i uzmes ako imaju.
i ako kažu da imaju, zamoli ga da ustane i da proveri na licu mesta stanje stvari. Dešavalo mi se da mi kažu da imaju, a ondak kad odem do radnje kažu da nemaju. a sta ti ja znam...
Ako gledamo strogo matematicki odgovora na tvoje pitanje je uvek potvrdan: u svakoj radnji mozes naci neku od grafickih kartica, da li to ona sto ti zelis, e pa to je vec drugo pitanje (koje ruku na srce nisi postavio). Dakle, u svakoj radnji odma` mozes da zavrsis posao
Auuu maKino al si se ovde prosr`o ___________________________________________________________________ `I`ve noticed a certain lack of demons lately And it really worries me sick...`
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.