nece laptop da mi prenese sliku na tv nemam kablic originalan ali sam uzeo od neke starije kartice onaj sa cetiri pina na svideu mislim da je to u redu ali u Catalistu se TV neprepoznaje sta bi moglo biti posredi u pitanju je grafika x300 a laptop fujisu-siemens
Jesi probao u CCC `Force TV detection` ? U šta bodeš TV out ? Činč na kraju ili S ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
kada isti kabel ubodem na desktop racunar radi , znaci nije do njega ajd neznam za laptopove ali neznam ni za jedan racunar kojem je graficka uredu a da mu neradi tv out jedino bila je neka 7300 koja nikada nije `pogurala` boju na Tv ali sliku sam dobio
Koja je grafička na Desktopu ? Jesi probao da posle kačenja kabla resetuješ lap ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: kada isti kabel ubodem na desktop racunar radi , znaci nije do njeg :: ajd neznam za laptopove ali neznam ni za jedan racunar kojem je graficka uredu a da mu neradi tv out jedino bila je neka 7300 koja nikada nije `pogurala` boju na Tv ali sliku sam dobi ::
Skini 8.10 Catalyste, ali prethodno tvoje temeljno očisti sa DriverCleaner-om. Mada sumnjam da će ti to rešiti problem ? I Kaka nema Force TV detection ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: par puta sam resetovao i nista :: koji od drivera da probam :: :: ::
Moze da ti bude problem taj prelaz sa Svidea ,imas 2 vrste svideo jack-a taj sa 4 i sa 7, imao sam slican problem jos sa agp ,kad sam stavio sa 7 sve je bilo ok.
a jel moze 8.11 sada sam ga skinuo pa cemo videti usput da slucajno nije problem sto momentalno nije zakacen panel (polomljen je i demontiran) vec samo kacim dodatni monitor
Jel probano sa klasičnim Svideo kablom, pa makar dobio samo crno-belu slik, samo da proveriš da li radi hardware svoj posao ? Na mom 3470 je 4 pinski S i kad njega prelazom bacim na činč sve radi ko zmaj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Poželjno je. Da ne sumnjaš na drivere opet jer je instalacija išla na čisto. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: samo da pretumbam drivere :: jel mora DriverCleane :: :: ::
Ako boga znas izbegavaj Force TV Detection postoje velike sanse sa tom opcijom sprzis karticu umesto toga probaj sve opcije s-video, cinc i vidi ako tv ima scart ulaz kupi scart adapter na buvljaku na sebi ima in i out prekidac i ima s-video ulaz u njega ubodi s-video kabal. Ako nece cinc onda mora scart a ako nece scart onda je tv problem. Ali uglavnom ne koristi Force TV Detection.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.