Nudi mi poznanik ovu grafu za 40e. Da li vredi toliko love i kakva je? Ne znam koja je ovo firma i kakve grafike ona pravi. Poslao mi je ovakav naziv pa sam samo prepisao. Jel to neka asusova podfirma ili plagijat?
ASUSTeK Computer Inc. je puno ime ASUS firme, tako da nije nikakav plagijat. Tu karticu, doduše built by ATI imam na poslu i sabija. TDU, koji je recimo ekvivalent po zahtevnosti nekom NFS Underground-u 2 ili Carbonu radi ko zmaj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
potpuno se slazem... za nekih 45e imas po oglasima 8600gt koja je daleko bolja ot te 850xt koja cak nema ni shejder model 3.0, tako da o pokretanju neceg novijeg nema ni govora...batali ti to...
Overclocking is the way of life!!!
:: Nikako, za te pare mozes da uzmes Ati 2600xt, 3650 ili Nvidia 8600gt i to nove! koji su mnooogo bolji od tog X850XT. Taj x850xt vredi mozda 20e :: :: Pozdrav :: ::
A to sam zaboravio, 40e, ni slučajno. Što kaže AsimptotA (pogino sam, genijalan nik) 20-25e max. Ako planiraš nove naslove sa njom da igraš, izuj još kinte. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.