naime prodajem 3870,sad me zanima da li da uzmem 9800 ili 4850,bilo je x postova na ovu temu,ali neznam, jel ima neka od ovih karti za cenu od 125e hvala..........
4850 ipak je u klasi sa 9800GTX ( odnosno 8800GTS 512) i primeti se razlika u odnosu na 9800GT koji je ustvari 8800GT. Ima u oglasima 4850 za 130 evra a ovako mislim da nema ispod 140-150.
odeljku oglasi lik prodaje gigabyte-ove 4850 karte NOVE neotpakovane sa garancijom za 125e. inace to su modeli sa zalmanovim coolerom.Ja sam uzeo jednu od njega i prezadovoljan sam. ima ih 2 koji vrte svoje oglase jedan ceni 130e. dok drugi 125e. istu kartu ja sam od ovog lika sto je 5e. jeftiniji,e necu da mu poklonim 5 jura! (salim se) znaci dao sam 125e. i nisam se pokajao,nema potrebe pricati o kartici. PoZzZ
Reci mi da li je taj zalmanov kuler zakucan na max broj obrtaja pa je dosta bucan kao na 8800gt-u ili radi normalno na nekih 30%?! Inace kuler je odlican, perfetkno hladi, koje su tebi temperature?!
kenjajte! Karta je NOVA,ne cuje se veruj mi. Znas ti sta znaci nova? Si retardiran? ja sam je dobio sa 2 god garancije. meni je klokovana 710/1550 u idle 39-42 kada se naganja i natovari do 60.AL to je natovarim i ne prelazi 60! ja tada kada sam trebao da uzmem nesto iz ponude za taj novac (11 000) nije bilo nista bolje toliko me je sve iznelo sa postarinom ovde do kg-a (necu da pominjem kolike su cene po kg-u...haha!) ne popularisem nikog,samo pricam moje iskustvo sa kartom,ljudima...nisu svi oglasivaci isti.ima i prevaranata.Hvala bogu ja sam dobro prosao,sa takvima vredi saradjivati Karta je.....bombona,da ne hvalim.Ima ovde testera koji su iskusniji od mene,pa nek kazu kakva je da ne kenjam ja :D
na piromanxxx@gmail.com da se dogovorimo za 3870 ako je vec nisi prodao ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.